AD elektro Motorola EDGE 50

Relax Felt HTG16P veľ. regular

Zobraziť katalóg
Relax Felt HTG16P veľ. regular
5 1 hodnotení
Cyklistické okuliare – lyžiarske, 100% UV ochrana, nárazuvzdorný polykarbonát, technológia Anti-fog
Kód:  SPTif0693 Produktové číslo:  8595627180324
Relax Felt HTG16P veľ. regular Predaj skončil

Relax Felt HTG16P veľ. regular

Dámske lyžiarske okuliare FELT sú spoľahlivým a elegantným doplnkom. Vďaka ich kompaktnému tvaru sú ideálnou voľbou pre každú ženu. Okuliare majú anatomicky tvarovanú penu, prepracovaný systém ventilácie a 100 % ochranu proti slnečnému žiareniu s použitým filtrom kategórie 2. Tepelne tvarovaná pena na vnútornej strane okuliarov sa dokonale prispôsobí tvaru nosa. Okuliare lepšie priľnú k tvári bez toho, aby tlačili alebo inak znížili komfort používania okuliarov. Pre maximálne pohodlie a dokonalé priľnutie okuliarov na tvár slúži upnutie pásku do bočnej spony DUAL FIT, kedy dochádza k dokonalému priľnutiu flexibilného rámu k tvári, čím sa vytvára ideálne kompaktný celok s helmou.

Kľúčové vlastnosti

  • 100 % UV ochrana
  • Anatomicky tvarované
  • Nezahmlievajú sa – technológia ANTI-FOG
  • Neskreslené videnie – sférický zorník MULTIVISION
  • Spona DUAL FIT

Kvalitné vyhotovenie

Okuliare sú bezpečné. Materiál použitý pri výrobe zorníkov je vyrobený z nárazuvzdorného polykarbonátu Duramax, ktorý bol vyvinutý špeciálne na ochranu pred hrubým poškodením. Je ľahší až o 20 % oproti bežným plastovým zorníkom a je maximálne bezpečný. Mnohonásobne zaoblený povrch zorníkov MULTIVISION je technologicky najvyspelejším optickým elementom. Je tvorený dvoma guľovými plochami. Zaoblený povrch je lepšie prispôsobený ľudskému oku a eliminuje deformáciu prenášaného obrazu, čím je dosiahnuté čisté neskreslené videnie.

Systém ventilácie AIR FOG

Unikátny systém ventilácie účinne kombinuje aktívne a pasívne prvky odvetrávania. Tvar a konštrukcia rámov je navrhnutá pre optimálne prúdenie vzduchu pretekajúce rámom okuliarí tak, aby vždy rýchlo a spoľahlivo odsal vzniknutú vlhkosť a udržal vnútorné zorníky suché.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Relax Felt HTG16P vel. regular.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií