AD homeoffice AD homeoffice

Remington FC500 E51

Zobraziť katalóg
Remington FC500 E51
4,4 3 hodnotení
Čistiaca sada – čistiaca kefka na tvár pre ženy, dvojaká akcia kefky – rotačná a vibračná, 2 čistiace rýchlosti, antimikrobiálna univerzálna kefka, LED indikátor bliká pri slabej batérii, minútový časovač s jemným impulzom, nabíjacia, pogumovaná rukoväť, umývateľná, s cestovnou taštičkou
Kód:  REMIN221 Produktové číslo:  47015560100 Stránky výrobcu
Remington FC500 E51 Predaj skončil

Remington FC500 E51


Dokonalé čistenie pleti

S čistiacou súpravou na tvár Remington FC500 okamžite získate prirodzene krásnu pokožku len za 60 sekúnd. Táto súprava dôkladne čistí a jemne odstraňuje nečistoty zanesené v póroch. Výsledkom je zdravá a krásne svieža pleť.


Kľúčové vlastnosti čistiacej súpravy Remington FC500

  • Čistiaca súprava pre dokonale čistú pokožku
  • 2 rýchlosti
  • Vstavaná batéria s výdržou 30 minút
  • Vodoodolné telo
  • Rotačná a vibrujúca technológia
  • Pulzný časovač
  • Štetec s antimikrobiálnou ochranou

Odstráni všetky nečistoty

Vďaka rotujúcej a vibrujúcej čistiacej kefke s dvojitým účinkom odstránite špinu a suchú kožu na miestach, kam špičky vašich prstov bežne nedosiahnu. Nechajte túto kompaktnú kefu robiť svoju prácu a v priebehu okamihu oživte svoju pleť a dodajte jej zdravý vzhľad.


Dôkladná ochrana proti baktériám

Kefová hlava s 99,9 % antimikrobiálnou ochranou zabezpečí, že počas čistenia pleti sú zničené všetky baktérie. Užívajte si zdravú a dokonale čistú pleť bez nečistôt a baktérií.


Vodoodolné telo

Komfortné používanie zaistí protišmyková rukoväť a 30 minútová odolnosť proti sprchovaniu. Vďaka kompaktným rozmerom prístroj ľahko uložíte do cestovného puzdra, ktoré je súčasťou balenia, takže svoju čistiacu súpravu môžete mať kedykoľvek pri sebe či už vyrazíte na cesty, alebo napríklad do posilňovne. 

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, kde seženu náhradní hlavice? Nikde na internetu jsem nenašla.

Dobry den, su aj nahradne hlavice k uvedenému vyrobku? Dakujem. Katarina Katarina

Diskusia a poradňa k Remington FC500 E51
Príslušenstvo pre Remington FC500 E51
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Remington FC500 E51. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Remington FC500 E51. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Remington FC500 E51. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Remington FC500 E51.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií