AD homeoffice PET

Remington MD3000 E51

Zobraziť katalóg
Remington MD3000 E51
Čistiaca sada – mikrodermálnej abrázie, profesionálny produkt salónovej kvality s diamantovými časticami, 3 antimikrobiálne nadstavce: univerzálna/na citlivú pleť/detailná, 4 rýchlostné nastavenia, LED indikátory, 100 náhradných filtrov, bezdrôtový s nabíjacou stanicou, funkcia rýchlonabitia, kozmetická taška
Kód:  REMIN219 Produktové číslo:  47013560100 Stránky výrobcu
Remington MD3000 E51 Predaj skončil

Remington MD3000 E51


Efektívne omladenie pleti

Snívate o pevnej a hladkej pokožke bez nečistôt? Mikrodermálna abrázia od Remington omladzuje tvár, krk a zadnú časť rúk. Výsledkom je hladšia, pevnejšia a žiarivejšia pokožka. Špeciálne hroty s diamantovým povrchom umožňujú prispôsobiť vašu liečbu normálnym, citlivým a ťažko dosiahnuteľným oblastiam.


Kľúčové vlastnosti mikrodermabrázie Remington MD3000

  • Magneticky prichytené diamantové hroty
  • 4 úrovne rýchlosti s LED indikátormi
  • Bezdrôtová prevádzka na batériu
  • Funkcia rýchleho nabíjania
  • Anti-mikrobiálny povrch hrotu
  • Ergonomický dizajn
  • Výmenné filtre – 70 náhradných filtrov súčasťou balenia
  • Štetec s antimikrobiálnou ochranou

Podporuje rast nových kožných buniek

Mikrodermabrázia je mechanická exfoliácia, ktorá fyzicky odstraňuje vrstvy mŕtvych kožných buniek, ktoré sú následne odsávajú vákuovým systémom. Prístroj tiež stimuluje krvný obeh a podporuje rast nových zdravých kožných buniek. Ošetrenie umožňuje zlepšiť vzhľad vekových škvŕn, nerovnomerných tónov pleti, jaziev, akné, tiež zjemňuje vrásky a čistí zanesené póry.


3 hroty na dokonalú starostlivosť

K dispozícii sú 3 výmenné antimikrobiálne hroty. Normálny hrot s hrubým zrnom je ideálny na čelo a líca. Jemný hrot má citlivú zrnitosť a je vhodný na ťažko prístupné oblasti. Presný hrot s citlivou zrnitosťou je zase ideálny na špecifické oblasti, ako sú záhyby okolo nosa a na brade.


4 úrovne rýchlosti

Štyri úrovne rýchlosti umožnia zlepšiť individuálnu liečbu výberom nastavenia vhodného pre konkrétnu oblasť ošetrenia. Pred každým ošetrením je potrebné použiť novú filtračnú vložku, ktorá zachytáva odumreté kožné bunky. Súčasťou balenia je 70 náhradných filtrov, čo zabezpečí zásoby na viac ako rok liečby.


 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jsou na alza.cz k dostání také náhradní filtry? Děkuji za odpověď

Hroty sú diamantové celé, alebo obsahujú iba diamantové častice? Ak iba častice, potom z čoho je každý hrot? Ďakujem

Diskusia a poradňa k Remington MD3000 E51
Príslušenstvo pre Remington MD3000 E51
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Remington MD3000 E51 . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Remington MD3000 E51. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Remington MD3000 E51. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Remington MD3000 E51.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií