AD elektro

Remington MPT4000C E51 Reveal Beauty Trimmer

Zobraziť katalóg
Remington MPT4000C E51 Reveal Beauty Trimmer
Zastrihávač a pinzeta REVEAL ™, prehnutá hlava s dvojitou čepeľou, hrebienok na obočie s dvojitým nastavením dĺžky, zabudované svetielko
Kód:  REMZT01a02 Produktové číslo:  47005570100 Stránky výrobcu
Remington MPT4000C E51 Reveal Beauty Trimmer Predaj skončil

Remington MPT4000C E51 Reveal Beauty Trimmer

Detailný zastrihávač Remington MPT4000c a pinzeta REVEAL vám umožní skrotiť neposlušné chĺpky v priebehu niekoľkých málo minút. Vďaka dizajnu kompaktného pera a praktickému svetielko odhalíte aj tie najjemnejšie chĺpky. Zastrihávač je vybavený prehnutú hlavou s dvojitým ostrím pre odstránenie aj dlhších a zatúlaných chĺpkov. Poskytne dokonalú starostlivosť tiež v intímnych oblastiach. Hrebienok na obočie umožní jeho zastrihnutia v dvoch dĺžkach a vy tak v pohodlí domova získate profesionálne a okamžité výsledky. Precízne pinzeta je tiež vybavená drobným LED svetlom. Strihač môžu použiť aj muži, aby odstránili nechcené chĺpky medzi obočím či na ramenách.

kľúčové vlastnosti

  • Zastrihávač s pinzetou
  • Pre detailné zastrihnutia chĺpkov všade na tele
  • obojstranný
  • detailný svetielko
  • unisex použitie
  • Dizajn kompaktného pera
  • batériový pohon
  • ochranný kryt
  • Hrebeň pre zastrihnutie obočia s 2 dĺžkami

Batérie 1 × AAA do zastrihovača a 3 × gombíková do pinzety sú súčasťou balenia.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Remington MPT4000C E51 Reveal Beauty Trimmer
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Remington MPT4000C E51 Reveal Beauty Trimmer. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Remington MPT4000C E51 Reveal Beauty Trimmer. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Remington MPT4000C E51 Reveal Beauty Trimmer. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Remington MPT4000C E51 Reveal Beauty Trimmer.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií