AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

REVOLUTION PRO Eye & Lip Set Seclusion

Zobraziť katalóg
REVOLUTION PRO Eye & Lip Set Seclusion
Darčeková sada kozmetiky – obsahuje: maskara, ceruzka na pery, rúž
Kód:  KSDS1410 Produktové číslo:  5057566509824
REVOLUTION PRO Eye & Lip Set Seclusion Predaj skončil

REVOLUTION PRO Eye & Lip Set Seclusion

Máte vo svojom okolí ženu, ktorej chcete urobiť radosť a obdarovať ju krásnym darčekom? Ak viete, že sa o seba rada stará a dbá na upravený vzhľad, tak s darčekovou sadou kozmetiky od REVOLUTION PRO nešliapnete vedľa. Sada oobsahuje rúž, kontúrovaciu ceruzku a maskaru Faux Effect pre neprekonateľný objem rias. Zamatovo matný rúž je veľmi príjemný na perách a jeho neutrálny odtieň sadne každému. Kontúrovacia ceruzka je farebne zladená s rúžom a dokonale zvýrazní a orámuje pery. Darčeková kozmetická sada REVOLUTION PRO Eye & Lip Set Seclusion sa navyše pýši luxusným zlatým balením, rovnako ako produkty, ktoré majú zlaté obaly.

Kľúčové vlastnosti darčekovej kozmetickej sady REVOLUTION PRO Eye & Lip Set Seclusion

  • Darčeková sada pre ženy
  • REVOLUTION PRO Eye & Lip Set obsahuje matný rúž, maskaru a kontúrovaciu ceruzku
  • Rúž aj ceruzka sú farebne zladené
  • Zamatovo matná textúra rúžu zaistí neodolateľné pery
  • Kontúrovacia ceruzka ich orámuje a zvýrazní
  • Maskara Faux Effect dodá objem

Zloženie rúžu:
Isononyl Isononanoate, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Polyethylene, Ceresin, Hydrogenated Microcrystalline Cera, Diisostearyl Malate, Camellia Oleifera Seed Oil, Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol, (Aroma) Flavor, Citronellol, Benzyl Benzoate, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Hydroxycitronellal. [+/- MAY CONTAIN (PEUT CONTENIR): CI 77891 (Titanium Dioxide), CI 77491 (Iron Oxides), CI 77492 (Iron Oxides), CI 77499 (Iron Oxides), CI 15850 (Red 7), CI 42090 (Blue 1), CI 15850 (Red 6)].

Zloženie maskary:
AQUA (WATER, EAU), PVP, MICA, OZOKERITE, STEARIC ACID, CETEARYL ALCOHOL, COPERNICIA CERIFERA (CARNAUBA) WAX, PROPYLENE GLYCOL, HYDROGENATED VEGETABLE OIL, NYLON 6, GLYCERYL STEARATE, CERA ALBA (BEESWAX, CIRE D'ABEILLE), PEG-100 STEARATE, HYDROGENATED PALM ACID, STEARYL STEARATE, TRIETHANOLAMINE, PHENOXYETHANOL, METHYLPARABEN, PROPYLPARABEN, TOCOPHERYL ACETATE, SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL, PISUM SATIVUM (PEA) PEPTIDE, LEUCONOSTOC/RADISH ROOT FERMENT FILTRATE, CI 77499 (IRON OXIDES).


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre REVOLUTION PRO Eye & Lip Set Seclusion Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si REVOLUTION PRO Eye & Lip Set Seclusion. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: REVOLUTION PRO Eye & Lip Set Seclusion.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií