AP+ slevy v app AP+ plus nový vizuál

REVOLUTION PRO X Marilyn Volume Mascara & Eyeliner 2 ks

Zobraziť katalóg
REVOLUTION PRO X Marilyn Volume Mascara & Eyeliner 2 ks
Kozmetická sada – obsahuje objemovú maskaru a očné linky
Kód:  DEKO5971 Produktové číslo:  5057566550598

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

REVOLUTION PRO X Marilyn Volume Mascara & Eyeliner 2 ks Predaj skončil

REVOLUTION PRO X Marilyn Volume Mascara & Eyeliner 2 ks

Kozmetická súprava od REVOLUTION PRO X Marilyn Monroe obsahuje kolekciu dvoch prípravkov dekoratívnej kozmetiky na zvodný pohľad. Súpravu tvorí maskara a očné linky, ktoré vám pomôžu vytvoriť dokonalú a presnú kontúru. Kozmetická súprava REVOLUTION PRO X Marilyn Volume Mascara & Eyeliner sa ľahko zmestí do každej kozmetickej taštičky či kabelky. Dvojdielny set je nevyhnutným dekoratívnym doplnkom každej ženy, objemová maskara a očné linky s plsteným hrotom pomôžu vykúzliť každej žene oči priamo mačacie. Špeciálne zakrivená kefka maskary napomáha dokonalému objemu vašich rias. Kefka súčasne rovnomerne nanesie farbu od korienkov až ku končekom rias. Prepracované zloženie bráni tvoreniu nežiaducich hrudiek na kefke. 

Kľúčové vlastnosti kozmetickej sady REVOLUTION PRO X Marilyn Volume Mascara & Eyeliner

  • Súprava REVOLUTION PRO X Marilyn Monroe obsahuje objemovú maskaru a očné linky
  • Kolekcia dekoratívnej kozmetiky vám pomôže vytvoriť zvodný pohľad
  • Súprava sa ľahko zmestí do každej kozmetickej taštičky
  • Špeciálne zloženie maskary zabraňuje tvorbe hrudiek
  • Plstená kefka liniek pomôže vytvoriť presnú kontúru
  • Sofistikovaný kovový strieborný obal
  • Prípravky neobsahujú žiadne zložky živočíšneho pôvodu
  • Súprava REVOLUTION PRO X Marilyn Monroe je ideálnym tipom na darček

Maximálne krytie a objem od REVOLUTION PRO

Špeciálne tvarovaná kefka Marilyn Volume Mascara vám v kombinácii s linkami pomôže vytvoriť ten pravý mačací pohľad. Objemová kefka v zakrútenom dizajne vytvorí požadovaný objem. Maskara súčasne nanáša rovnomerne farbu na požadovaný efekt. Prirodzeného a uhladeného vzhľadu docieli maskara aj vďaka jedinečnému bezhrudkovému zloženiu. 

Glam štýl s REVOLUTION PRO X Marilyn Monroe Eyeliner

Liner REVOLUTION PRO X Marilyn Monroe vám pomôže doladiť každodenné líčenie a doviesť ho k dokonalosti. Jemný plstený hrot ľahko farbu nanáša,  netlačí na oko a pomáha viesť presnú linku okolo oka. Uľahčite si prácu s očnými linkami vytvorením malej bodky v mieste pomyselného ukončenia linky a potom veďte linku od vnútorného oka k vonkajšiemu okraju smerom k bodke. 

Zloženie

MASCARA

AQUA (WATER, EAU), STYRENE/ACRYLATES COPOLYMER, Paraffin, COPERNICIA CERIFERA WAX (CARNAUBA WAX, CIRE DE CARNAUBA), PROPYLÉNGLYKOL, POLYSORBATE 80, TRIETHANOLAMINE, PHENOXYETHANOL, CAPRYLYL GLYCOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, CI 77266 [NANO] (BLACK 2).


LIQUID EYELINER

AQUA (WATER), STYRENE/ACRYLATES COPOLYMER, PROPANEDIOL, PHENOXYETHANOL, SODIUM DEHYDROACETATE, 1,2-HEXANEDIOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, CI 77266 [NANO] (BLACK 2).

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si REVOLUTION PRO X Marilyn Volume Mascara & Eyeliner 2 ks. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: REVOLUTION PRO X Marilyn Volume Mascara & Eyeliner 2 db.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií