AD elektro Star Wars

RIO Bug Zapper

Zobraziť katalóg
RIO Bug Zapper
5 1 hodnotení
- prístroj na odstraňovanie vší bez použitia chémie, zabíja vši nízkym elektrickým prúdom, 1x AA (súčasť balenia)
Kód:  RIO070d Produktové číslo:  BT-NICO

RIO Bug Zapper

Vyskúšajte nový spôsob boja proti vši detskej pomocou elektrického hrebeňa Bodi-Tek Bug Zapper. Voš totiž napriek všeobecne rozšíreným domnienkam žije aj v čistých vlasoch a chytiť ju môže úplne každý. Náchylné sú predovšetkým deti, ktoré si často hrajú blízko seba, pričom sa tento cudzopasník šíri preliezaním z jednej hlavy na druhú. K jeho hubenie sa tradične používajú insekticídy obsiahnuté v šampónoch a špeciálnych prípravkoch, avšak na všetky si voš časom vybuduje rezistenciu.

Teraz sa dostáva na trh revolučný spôsob hubenie vší nízkym elektrickým prúdom. Pri prechode hrebeňa vlasy usmrcuje alebo silno poškodzuje vajíčka vší, takzvané hnidy, pre užívateľov necitlivý elektrický náboj. Zakaždým, keď prídu hnidy s hrebeňom do kontaktu, prístroj to nahlási zabzučením. Ako pohon strojčeka stačí iba jediná AA batérie, ktorá je súčasťou balenia. 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre RIO Bug Zapper
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si RIO Bug Zapper. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte RIO Bug Zapper. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte RIO Bug Zapper.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií