AD homeoffice PET

RIO HYDRA-MASQUE

Zobraziť katalóg
RIO HYDRA-MASQUE
Čistiaca sada – galvanická technológia pre celkové omladenie tváre, LCD displej, časovač, 2 režimy, 3ks masky obsahujúce kys. hyalurónovú, 1×9V batéria je súčasťou balenia
Kód:  RIO051m Produktové číslo:  RIO-FCRL

RIO HYDRA-MASQUE

Unikátna čistiaca súprava na tvár kombinovaná s gélovou maskou s kyselinou hyalurónovou, ktorá prispieva k omladeniu pokožky, jej vyhladeniu a spevneniu. Celý proces spočíva v galvanickej technológii, ktorá sa už mnoho rokov používa vo svete kozmetickej terapie na zmiernenie prejavov starnutia pokožky. Aktívne mikroprúdové valčeky vpravujú pomocou elektrolýzy do pokožky účinné zložky elektricky vodivej hyalurónovej masky. Po celej procedúre zostáva pleť oživená, plná energie a viditeľne omladená.

Kľúčové vlastnosti

  • Elektricky vodivá maska s kyselinou hyalurónovou
  • Galvanická technológia vpravovania látky do pokožky
  • Aktívne mikroprúdové valčeky
  • Viditeľné omladenie a spevnenie pleti
  • Hydratácia a oživenie pokožky
  • Časovač
  • Dva režimy
  • 3 ks masky s kyselinou hyalurónovou

Jednoduché použitie

Prístroj Hydra-Masque je vybavený integrovanou funkciou detekcie pokožky, ktorá vám uľahčí správne použitie prístroja. Galvanická technológia bude totiž fungovať jedine vtedy, ak budú obe bočné vodivé doštičky v kontakte s vašimi prstami, a zároveň sa aplikačná hlavica s valčekmi bude tiež dotýkať vašej pokožky. Ak nastane tento stav, rozsvieti sa modré indikačné svetlo.

Kyselina hyalurónová

Všade sa o nej hovorí, ale viete za čo je vlastne zodpovedná a kde sa prirodzene nachádza? Nájdeme ju v pokožke, ale s vekom sa jej množstvo prirodzene znižuje a spomaľuje sa preto tiež tvorba kolagénu. To spôsobuje viditeľné známky starnutia pleti. S prístrojom Hydra-Masque ju teda veľmi efektívne navrátite vašej pokožke, ktorá sa vám za to odvďačí mladistvým vzhľadom.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre RIO HYDRA-MASQUE
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si RIO HYDRA-MASQUE.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií