PET AD homeoffice

RIO Q-ACNE

Zobraziť katalóg
RIO Q-ACNE
Čistiaca sada - prístroj proti akné, rýchle a jednoduché ošetrenie v troch krokoch
Kód:  RIO050c Produktové číslo:  RIO-QACNE

RIO Q-ACNE

Čistiaca súprava RIO Q-ACNE pomáha problematickej pleti so zvýšenou náchylnosťou k tvorbe akné. Systém Q-ACNE je klinicky overená moderná metóda liečby akné a čistenie aknóznej pleti pomocou modrého svetla v troch krokoch. Fototerapeutická starostlivosť ošetruje kožu, likviduje priamo baktérie spôsobujúce akné a zabraňuje ďalšiemu výsevu ich ložísk. Súčasťou sady je čistiaci pleťový prípravok a hydratačný prípravok. Čistiaci pleťový prípravok sa aplikuje pred svetelnou terapiou. Zbavuje pleť nečistôt a zvyšku líčenia, funguje aj ako jemný pleťový peeling. Jeho použitím dochádza k lepšiemu prenikaniu modrého svetla do pokožky. Hydratačný prípravok sa aplikuje po svetelnej terapii a vďaka svojmu špeciálnemu zloženiu udržuje prirodzenú vlhkosť pleti.

Kľúčové vlastnosti

  • Moderná a klinicky overená liečba akné
  • Rýchle a jednoduché ošetrenie v troch krokoch
  • Čistiaci pleťový prípravok
  • Hydratačný prípravok
  • Viditeľné výsledky už za 3 týždne
  • Klinicky testované

Jedinečné ošetrenie

Ošetrenie je rýchle a jednoduché, trvá len niekoľko minút. Je veľmi jemné a vhodné pre všetky typy pleti postihnutej akné. Pri ošetrení nedochádza k nežiaducim vplyvom v okolitom tkanive, svetlo pôsobí priamo v zanietenom ložisku. Svetelnú terapiu je vhodné aplikovať každý druhý deň na každom postihnutom mieste po dobu troch minút. Aplikácia každý druhý deň sa odporúča na dobu aspoň ôsmich týždňov, ale už za tri týždne sa dostavia viditeľné výsledky zlepšenia stavu pleti. Fototerapia intenzívnym zdrojom modrého svetla je moderná, rýchla a efektívna metóda v boji proti akné.

Použitie:

  • Na tvár opláchnutou teplou vodou naneste malé množstvo čistiaceho pleťového prípravku a rovnomerne ho vmasírujte do pokožky tváre. Potom tvár osušte.
  • Hlavu žiariča zľahka priložte na postihnuté miesto. Stlačte a podržte tlačidlo vypínača, kým sa svetlá žiariča nerozsvietia. Po ich rozsvietení udržujte hlavu žiariča v stálom kontakte s pokožkou po dobu 3 minút. Po ich uplynutí sa prístroj automaticky vypne. Priložte ho na ďalšie miesto a proces zopakujte. Vyhnite sa oblasti očí, očných viečok a bezprostredného okolia.
  • Po skončení aplikácie svetelnej terapie naneste na tváre hydratačný prípravok, rozotrite a nechajte do pokožky vstrebať.
 
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre RIO Q-ACNE
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si RIO Q-ACNE. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte RIO Q-ACNE. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte RIO Q-ACNE. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: RIO Q-ACNE.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií