AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Riwall RPM 5135

Zobraziť katalóg
Riwall RPM 5135
4,4 15 hodnotení
Benzínová kosačka - rotačná, štvortaktný motor, s pojazdom, výkon 2,6 kW, objem motora 146 cm³, záber 510 mm, objem zberného koša 65 l, s mulčovaním, s ukazovateľom naplnenia, s centrálnym nastavením výšky kosenia, s bočným vyhadzovaním a s guľôčkovými ložiskami
Kód:  GAR112a Produktové číslo:  PM12B1601009B

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Riwall RPM 5135

Urobte poriadok s vašou zeleňou aj na horšie prístupných miestach. Obrovská výhoda benzínových záhradných zariadení je v možnosti ich použitia aj na vzdialenejších a horšie prístupných miestach. Kosačka disponuje motorom s obsahom 146 cm3 a dostatočným výkonom, až 2,6 kW, čo poskytuje dostatočnú dynamiku pri naberaní potrebných pracovných otáčok.

Kľúčové vlastnosti

  • multifunkčná benzínová kosačka 4 v 1 s variabilným pojazdom
  • zber + mulčovanie + zadné vyhadzovanie + bočné vyhadzovanie
  • ergonomická, mäkčená, maximálne praktická, výškovo nastaviteľné a ľahko skladacie riadidlá
  • centrálne nastavenie výšky kosenia - 7 pozícií - prvé dve pozície pre tzv. anglický trávnik
  • veľké zadné kolesá pre ľahkú ovládateľnosť a dobrý záber
  • plastová ochrana prednej časti stroja s integrovaným držadlom pre jednoduchý prenos
  • mulčovacia krytka aj deflektor bočného vyhadzovania
  • špeciálny kôš pre alergikov

Premyslená do každého detailu

Táto kosačka je vybavená pojazdom s variabilnou rýchlosťou. Vďaka výkonnému motoru s nízkou spotrebou, vysokým krútiacim momentom a nožom so záberom 51 cm vám pôjde kosenie hladko a rýchlo. Iste oceníte aj detailne prepracovanú rukoväť s mäkčeným držadlom, skladacím systémom pre jednoduchý transport a možnosti nastavenia výšky. Kosačka sa dokáže jednoducho prispôsobiť povrchu vo vašej záhrade vďaka možnosti nastavenia kosenia siedmimi pozíciami, z ktorých dve sú špeciálne upravené pre anglický trávnik. 

Konštruovaná aj pre alergikov

Tento špeciálne upravený kôš ocenia hlavne alergici. Je totiž na bokoch vybavený odvodmi vzduchu a tkaninou koša s rôznymi priepustnými vrstvami. To zaručuje výborný zber aj pri nízkej priepustnosti prachu a hlavne minimum prachových a peľových látok fúkaných do vašej tváre.

 

Parametre a špecifikácia

Pohon

Pohon
Benzínový Hotovo!

Vlastnosti

Hmotnosť
38 kg Hotovo!
Záber
510 mm Hotovo!
Počet nožov
1 Hotovo!
Plocha trávnika
1 500 m2 Hotovo!
Objem koša
65 l Hotovo!
Materiál koša
Plast, Textil Hotovo!
Materiál šasi
Kov Hotovo!
Minimálna výška kosenia
25 mm Hotovo!
Maximálna výška kosenia
75 mm Hotovo!

Pojazd

Pojazd
S pojazdom Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň prajem. V balení sa nachádzajú 2 typy sekacích nožov no v návode na obsluhu nie je uvedené, ktorý slúži na čo. Jeden je komplet rovný bez vytočených koncov a druhý s koncami zvlnenými. Prosím o radu, ktorý typ noža používať na bežné kosenie a ktorý na "mulčovanie".

Dobry den, chcem sa spytat na problem s touto kosackou, mam ju druhy rok a objavil sa problem. Po nastartovani motor bezi asi 3-5 sekund a zhasne. nestretli ste sa este s takym niecim?

Dobrý večer, mohla by som vás poprosiť o vysvetlenie čo znamená variabilný pojazd? údajne kosačka premyslená do detailu- Pojazd s variabilnou rýchlosťou. Ďakujem za vysvetlenie

dobry den kde bych našel lanko na pojezd ke koupeni

Dobrý deň. Ktorý klinovy remeň je vhodný na pohon pojazdu riwall 5135 pro

Dobrý deň, aký najväčší sklon môžem touto kosačkou kosiť? V návode sa píše 20* (stupňov) my však v záhrade mame aj cca45* kopček, ktorý treba kosiť.

Dobrý deň prajem, na balení je jasne napísaná 4 ročná záruka. Prosím vás, ako to je s tou zárukou? Ďakujem vám.

zdravim chcem sa spitat pisete ze kosacka ma pojazd zo 4 volitelnymi rychlostami jeto pravda alebo ako sato nastavuje kupil som na alze jeto pravda?

tak ma 3,7 alebo 2,6kw?

Diskusia a poradňa k Riwall RPM 5135
Príslušenstvo pre Riwall RPM 5135 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Riwall PRO RPM 5135. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Riwall RPM 5135.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií