AP+ nový vizuál AD homeoffice

ROHNSON R-2092

Zobraziť katalóg
ROHNSON R-2092
5 3 hodnotení
Domáca pekáreň 800 W, 12 programov, 2 hnetacie háky s nepriľnavou povrchovou úpravou, program pre bezlepkový chlieb, funkcia " Keep warm", možnosť voľby veľkosti bochníka 900 - 1200g, funkcie odloženého štartu do 13 hodín, LCD displej, 3 stupne prepečenia kôrky, 10 minútová pamäť pri výpadku el. prúdu
Kód:  ROHGR006 Produktové číslo:  R-2092 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ROHNSON R-2092

Domáca pekáreň na chleba Rohnson R-2092 je veľmi užitočným pomocníkom do každej domácnosti. Pekáreň je vybavená dvoma hnetacími hákmi a plne automatickou prípravou cesta, kedy stačí len vložiť potrebné suroviny a zvoliť jeden z 12 prednastavených programov. Pekáreň umožňuje pripravovať chlieb s hmotnosťou 900 - 1200 g a s tromi úrovňami prepečenia kôrky - svetlá, stredne tmavá a tmavá, presne tak, ako máte radi. Neoceniteľnou pomôckou je veľký LCD displej a veko s priezorom, ktoré umožní sledovať priebeh prípravy i samotného pečenia. Miesiace háky aj forma na pečenie sú potiahnuté povrchom s antiadhéznou úpravou na jednoduchú údržbu. Formu je možné umývať v umývačke riadu. Spodná strana pekárne je vybavená protišmykovými nožičkami.

Kľúčové vlastnosti

  • Domáca pekáreň v čiernom dizajne
  • 12 prednastavených programov
  • 2 hnetacie háky
  • Maximálna veľkosť chleba 1200 g
  • Odložený štart až o 13 hodín
  • Funkcia Keep Warm udržuje chleba teplý
  • Sklenený priezor vo veku
  • LCD displej
  • 3 stupne prepečenosti kôrky
  • Nepriľnavý povrch nádoby
  • Zvuková signalizácia
  • Príkon 800 W

Pekáreň Rohnson R-2092 je vybavená super funkciami, aby bolo domáce pečenie chleba ešte jednoduchšie. Radi si ráno pochutnávate na čerstvom pečive? Práve pre vás je ideálna funkcia odloženého štartu až o 13 hodín. Večer všetko prichystáte a pekáreň začne s pečením napríklad o štvrtej hodine ráno a navyše vám vďaka funkcii Keep Warm udrží chleba krásne teplý, kým nevstanete. Pečenie sprevádza zvuková signalizácia a samozrejmosťou je automatické vypnutie. Pri výpadku elektrického prúdu si pekáreň po 10 minutách pamätá zvolený program a miesto, kde má v pečení pokračovať.

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Príkon
800 W Hotovo!
Hmotnosť náplne
1 200 g Hotovo!
Počet hákov
2 ks Hotovo!
Vlastnosti
Displej, Nepriľnavý povrch Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Vlastnosti

Príkon
800 W Hotovo!
Hmotnosť náplne
1 200 g Hotovo!
Počet hákov
2 ks Hotovo!
Vlastnosti
Displej, Nepriľnavý povrch Hotovo!

Funkcie a programy

Funkcie
Odložený štart, Udržiavanie teploty, Pamäť pri výpadku el. prúdu, Pozastavenie pečiaceho programu, Nastavenie prepečenia kôrky Hotovo!
Počet programov
12 Hotovo!
Špeciálne programy
Bezlepkového chleba Hotovo!

Príslušenstvo

Príslušenstvo
Hák/y na miesenie, Forma na pečenie Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky domáce pekárne

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, nevíte prosím kde se dají sehnat náhradní hnětací háky? Zatím jsem nikde nenašla, Moc děkuji.

Dobrý den, lze se dostat ze spodu pekárny k řemenům, pro případnou výměnu a zda se dají řemeny zakoupit? Již jednu zn. Professor jsem pro 2 letech musel zrušit.

Má tato pekárna háky, které se dají vyndat? Děkuji.

Diskusia a poradňa k ROHNSON R-2092
Príslušenstvo pre ROHNSON R-2092 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rohnson R-2092. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ROHNSON R-2092. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ROHNSON R-2092. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Rohnson R-2092.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií