AD homeoffice PET

ROLINE DisplayPort, 2m

Zobraziť katalóg
ROLINE DisplayPort, 2m
Video kábel (DP M -> HDMI M), prepojovacie
Kód:  WD967k2e2 Produktové číslo:  11045781

ROLINE DisplayPort, 2m

Kvalitné video kábel ROLINE DisplayPort s konektormi DP M a HDMI M primárne využijete pre pripojenie napr. televízie či projektora s HDMI vstupom k zdroju signálu s portom DisplayPort. Kabel přenáší video signál v rozlišení až 1920 × 1200 pixelů.

Dĺžka kábla je príjemné 2 metre. Prenos video signálu prebieha iba smerom od DisplayPort smerom k HDMI výstupu.Video kábel v čiernej farbe má prémiové tienenie, ktoré ochráni pred vonkajšími vplyvmi. Pre zaistenie vynikajúceho obrazu ide o ideálne riešenie.

hlavné prednosti

  • Prepojenie PC a TV alebo projektora
  • Spojíte zariadení až na 2 metre
  • Prémiová ochrana pred vonkajšími vplyvmi
  • Video signál v rozlíšení až 1920 × 1200 pixelov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ROLINE DisplayPort, 2m
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ROLINE DisplayPort, 2m. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ROLINE Display 2m. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ROLINE Display 2m. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ROLINE DisplayPort 2m.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií