AP+ nový vizuál Vyhraj lístky na EURO 2024

Rollei City Traveler XL

Zobraziť katalóg
Rollei City Traveler XL
Statív – s rotačnou guľovou hlavou, karbón, zámkový rýchloupínací mechanizmus, maximálna záťaž 8kg, maximálna výška 156cm, vrátane puzdra, funkcia macro fotenie, Extra ľahký 799g
Kód:  ROLL42a2 Produktové číslo:  22669

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Rollei City Traveler XL Predaj skončil

Rollei City Traveler XL

Statív Rollei City Traveler XL je vhodný pre skúsených i začínajúcich fotografov, cestovateľov, youtuberov a ďalších. Skrátka pre všetkých, ktorí potrebujú k tvorbe obsahu vyvážené videá a fotografie. Tento model je upravený tak, aby ho šlo využiť pri častejšom fotení na cestách alebo v meste. City Traveler XL má zníženú hmotnosť, zámkový rýchloupínací mechanizmus a výšku až 156 centimetrov. Svojou 8 kg nosnosťou zabezpečuje skvelú základňu pre digitálne zrkadlovky, kompaktné fotoaparáty, sférické a akčné kamery či smartphony. Pohodlné úpravy scény umožňuje otočná guľová hlava.

Kľúčové vlastnosti drobného statívu Rollei City Traveler XL

  • Maximálna záťaž Rollei City Traveler XL je 8 kg
  • Skvelá kompatibilita – digitálne zrkadlovky, kompaktné fotoaparáty, smartphony, kamery a ďalšie
  • Statív ponúka výšku až 46 cm
  • Jednoduchá obsluha statívu vďaka zámkovému rýchloupínaciemu mechanizmu
  • Celé telo je vyrobené z ultra ľahkého karbónu
  • Možnosť zachytenia širokouhlých a panoramatických snímok pomocou otočnej guľovej hlavy

Vždy pripravení zachytiť ten najlepší okamih

Je veľmi známe, že kvalitné snímky prichádzajú v akúkoľvek dobu a nemožno ich vopred očakávať. Práve preto sú upravené rozmery a hmotnosť statívu Rolli City Traveler na čo najnižšiu. Karbónová konštrukcia v kombinácii s hliníkom váži len 1 115 g. Statív teda môžete mať v batohu, voziť v kufri alebo nosiť v ruke. Rýchloupínací mechanizmus zaručuje ľahké a rýchle rozloženie statívu a vy budete ihneď pripravení na fotku.

Minimálna výška:
23 cm

Maximálna výška:
156 cm

Výška v zloženom stave:
42 cm

Poznámka:
» Všetky tripody

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rollei City Traveler XL. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Rollei City Traveller XL. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Rollei City Traveller XL. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Rollei City Traveler XL.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií