AD homeoffice AlzaBoxy Q1

SAFESCAN 1200

Zobraziť katalóg
SAFESCAN 1200
Počítačka mincí počíta a triedi až 220 CZK mincí/ min, kapacita zásobníka je 300 - 500 mincí, autostop, funkcia dávkovania, LCD display
Kód:  QT191b Produktové číslo:  113-0420 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SAFESCAN 1200

Mobilná počítačka a triedička mincí je rýchla a spoľahlivá. Ušetrí váš čas a eliminuje chyby zavinené ľudským faktorom pri prepočítavaní peňazí na konci smeny či v zmenárňach. Priestorný zásobník pojme až 500 mincí, ktoré prepočíta počas chvíľky. Dokáže spočítať až 220 mincí za minútu. Výhodou je, že mince nemusíte vopred nijako porovnávať. Jednoducho ich vysypete z vašej pokladnice či tašky do zásobníka a stlačíte tlačidlo Štart.

Kľúčové vlastnosti

  • Rýchle, spoľahlivé a efektívne počítanie a triedenie mincí
  • Automatické dávkovanie
  • Kapacita pre 300 - 500 mincí
  • Pre mince CZK
  • Funkcia autostop pri naplnení priehradky
  • Prehľadný LCD displej na ovládanie
  • Podrobné vykazovanie

Nechajte si vypočítať presnú dávku

Pri triedení si môžete nechať napočítať iba určitú dávku, ktorú potrebujete. Stačí stlačiť tlačidlo "Zväzok" a zadať požadované číslo pre každú nominálnu hodnotu mince. Počítačka už sa o všetko ostatné postará sama a pri každom dosiahnutí naprogramovanej čiastky sa automaticky zastaví. Inteligentný systém dávkovania funguje aj bez nastavenia, kedy sa po naplnení priehradky počítačka tiež automaticky zastaví a bude pokračovať, až po vyprázdnení priehradky. Po dokončení počítania si nechajte zobraziť celkový počet a hodnotu spočítaných mincí, vrátane jednotlivých typov mincí.

Parametre a špecifikácia:

Pre mince:
CZK

Rozmery:
35,5 × 33 × 26,6 cm

Hmotnosť:
5 kg

Napájanie:
AC 220 V - 240 V

Obsah balenia:
SAFESCAN 1200
Manuál

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre SAFESCAN 1200 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SAFESCAN 1200. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 1200 SAFESCAN. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 1200 SAFESCAN. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SAFESCAN 1200.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií