AD elektro Motorola EDGE 50

Sagapo SFS03

Zobraziť katalóg
Sagapo SFS03
Náhrdelník – materiál: chirurgická oceľ, kameň: kryštály, dĺžka: 46-49cm
Kód:  SP3099 Produktové číslo:  8053251805902

Sagapo SFS03

Sagapo je talianska spoločnosť špecializujúca sa na šperky vyrobené z chirurgickej ocele zdobené PVD ošetrením alebo kryštálmi. Cieľom spoločnosti je osloviť mladé ženy a mužov, ktorí milujú módu. Elegantné šperky a doplnky sa vyznačujú originálnymi a sofistikovanými funkciami. Pri týchto šperkoch určite oceníte vysokú kvalitu, presné spracovanie a najmä priaznivú cenu. 

Náhrdelník Sagapo SFS03 je štýlový šperk s romantickým nádychom, ktorý perfektne vyzdobí dekolt každej ženy. Celá kompozícia je podčiarknutá nádherným príveskom zdobeným žiarivými kamienkami. Neutrálny dizajn šperkov umožňuje ľahko sa prispôsobiť inému príslušenstvu alebo oblečeniu. Je to skvelé na každodenné nosenie, ako aj doplnok na spoločenské udalosti. Doprajte si jednoduchý, jednoduchý štýl, ktorým oslníte vaše okolie.

Náhrdelník je vyrobený z vysoko kvalitnej chirurgickej ocele. Je to veľmi populárny materiál pri výrobe šperkov, pretože vyniká svojou tvrdosťou a silou. Okrem toho je chirurgická oceľ odolná proti oderu, oxidácii a korózii a nespôsobuje alergické reakcie na kovy. Prívesok je zavesený na retiazke s dĺžkou 46-49 cm.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Sagapo SFS03
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sagapo SFS03.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií