AD elektro Star Wars

Salomon Agile 12 Set Matador

Zobraziť katalóg
Salomon Agile 12 Set Matador
Batoh – unisex, technológia MotionFit Trail; chrbtový systém Airvent AGILITY, konštrukcie Harness, perforované ramenné popruhy z EVA peny, nastaviteľný opasok, veľký TwinLink, sťahovacia predná vrstva, píšťalka, reflexný vzhľad, custom System, držiak palíc 4D, 1 hlavná časť, 1 vrecko na popruhu so zipsom, 2 sťahovacie bočné sieťované vrecká, 1 vnútorné vrecko, hmotnosť 515g
Kód:  SPTsalo1021 Produktové číslo:  00889645256474 Stránky výrobcu
Salomon Agile 12 Set Matador Predaj skončil

Salomon Agile 12 Set Matador

Pohodlný športový a bežecký ruksak Agile s objemom 12 litrov v červenej farbe skvele poslúži pri výletoch, jazde na bicykli alebo stredne dlhých až dlhých behoch. Vďaka konštrukcii Harness skvele priľne k vášmu telu, optimálne rozloží váhu a zaistí maximálnu stabilitu. Hlavné vrecko batohu je ľahko dostupné, ďalej máte k dispozícii 1 vrecko na zips a 2 bočné sťahovacie vrecká zo sieťoviny a jedno vrecko vnútorné. Pre maximálnu bezpečnosť je batoh Agile vybavený píšťalkou a reflexnými prvkami.

Kľúčové vlastnosti batohu Agile 12 Set červený

  • Unisex športový a bežecký batoh Salomon s objemom 12 litrov
  • Skvelo priľne k telu, rozkladá váhu a napomáha dobrej stabilite
  • Maximálne komfortný aj pri dlhších trasách s dokonalou voľnosťou pohybu
  • Chrbtový systém Airvent AGILITY s EVA podložkami pre dobrú stabilitu a priedušnosť
  • Perforované EVA ramenné popruhy
  • Prispôsobivý hrudný pás TwinLink
  • Bedrový pás batohu Agile pre čo najdokonalejšie pohodlie a stabilitu
  • Materiály s úpravou Ripstop extra pevné a vodeodolné do 500 mm vodného stĺpca
  • 4D držiak palíc
  • Batoh Agile 12 disponuje zásobníkom na vodu s ľahkým prístupom
  • Izolovaná trubica na prívod vody pre extrémne podmienky
  • Bezpečnostná píšťalka a reflexné prvky
  • Červená farba

Užite si maximálne pohodlie s batohom Salomon Agile 12 Set

Chrbtový systém batohu Evasion MotionFit Trail je špeciálne navrhnutý pre čo najdokonalejšie pohodlie a voľnosť pohybu pri športe. Systém Airvent AGILITY zaisťujete optimálny komfort, stabilitu a priedušnosť batohu. Chrbtový panel sa dobre prispôsobí vašim chrbtu a vďaka EVA podložkám v najdôležitejších miestach prebieha optimálna ventilácia a prúdenie vzduchu. Bedrový pás batohu Agile 12 napomáha dobrej stabilite a uľavuje chrbtu pri nosení batohu. Hrudný pás TwinLink sa prispôsobí tvaru a veľkosti vášho tela tak, aby nikde netlačil. Perforované ramenné popruhy sú vystužené EVA materiálom pre pohodlie pri nosení väčšej záťaže. 

Vodoodolné a extra pevné materiály

Na výrobu batohu Agile 12 výrobca používa Flat mesh a 3D mesh, čo je trojrozmerná sieťovina pre maximálnu priedušnosť a komfortné nosenie. Ako hlavná tkanina je použitá 100D Nylon Honey Comb, ktorá je vodoodolný do vodného stĺpca 500 mm a 70D Mini Ripstop, tiež vodoodolný do 500 mm. Technológia Ripstop je unikátna tým, že dokáže zabrániť mechanickému poškodeniu látky, a ak k nemu dôjde, bráni v šírení trhliny.

Špeciálne vybavenie batohu Agile 12

Pre pripevnenie palíc dobre poslúži praktický a jednoduchý 4D držiak, ktorý môžete využiť pre helmu. Pri dlhších trasách oceníte u batohu Salomon Agile zásobník na vodu s objemom 1,5 litra, ktorý je pripevnený fixačným popruhom. Voda je vedená tepelne izolovanou trubičkou, vďaka ktorej voda nezamrzne ani v extrémnych podmienkach. Systém 4D reservoir compartment zaisťuje ľahký prístup k rezervoáru, tak bez toho aby ste museli pre jeho naplnenie vybrať celý obsah batohu.

Hmotnosť:
515 g

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Salomon Agile 12 Set Matador
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Salomon Agile 12 Set Matador.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií