AD elektro Star Wars

Salomon S/Race Shot Gs + Z12 Walk

Zobraziť katalóg
Salomon S/Race Shot Gs + Z12 Walk
Zjazdové lyže – s viazaním Z12 Walk na stredný oblúk, typ lyžiarov: expert, typ lyže: na zjazdovku, rádius lyže: 16m/170cm, sidecut lyže: 118-70-100, sezóna: 2018/2019, jadro: Edge Amplifier|Full Sandwich Sidewalls|Woodcore|Compact Tip
Kód:  SPTsalo1333nad Produktové číslo:  SPTsalo1333nad Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Salomon S/Race Shot Gs + Z12 Walk Predaj skončil

Salomon S/Race Shot Gs + Z12 Walk

Francúzska značka Salomon patrí medzi svetové špičky v oblasti zimných športov. Zjazdové lyže Salomon na sezónu 2018/2019 sú určené pre pokročilých a skúsených lyžiarov. Skratka GS v názve znamená Giant Slalom, takže budú skvelou voľbou pre priaznivcov rýchlej jazdy a stredne dlhých oblúkov. Lyže Salomon S/Race Shot GS majú od špičky po pätu drevené jadro, ktoré vám zaistí lepšiu stabilitu i účinné odpruženie. Súčasťou je navyše kvalitné viazanie Z12 Walk. Okrem technológií a kompaktnej špičky na lepší výkon i presnejšiu jazdu majú navyše moderný tvar. S týmito lyžami sa na zjazdovke určite nestratíte.

Kľúčové vlastnosti zjazdových lyží Salomon S/Race Shot GS

  • Zjazdové lyže pre pokročilých a skúsených lyžiarov
  • Rádius 16 mm pre priaznivcov stredne dlhého oblúka
  • Salomon S/Race Shot GS sa dodávajú s viazaním Z12 Walk
  • Drevené jadro Full Woodcore na lepšiu stabilitu a odpruženie
  • Technológia Edge Amplifier zaistí pôsobenie sily priamo na hranu lyže
  • Konštrukcia Full Sandwich Sidewalls na lepšiu ovládateľnosť lyží
  • Presnejšiu jazdu a lepšie držanie na hranách dosiahnete vďaka dvojitej vrstve titanalu

Technológia lyží Salomon

Zjazdové lyže Salomon S/Race Shot GS disponujú technológiou Edge Amplifier, ktorá prenáša silu priamo na hranu lyže. Môžete tak hravo a okamžite meniť oblúky a užiť si rýchlu jazdu. Navyše vám pomôže udržať lyžu na hrane, a to na ľade aj čerstvo upravenej zjazdovke. K vynikajúcej stabilite a odpruženiu pomôže drevené jadro Full Woodcore. Ľahšie ovládanie dosiahnete vďaka Full Sandwich Sidewalls, čo je konštrukcia používaná vo svetovom pohári. A na záver zaiste oceníte aj Double Ti laminate. Pod týmto označením sa skrýva dvojitá vrstva titanalu, ktorá zlepší výkon na zjazdovke, zaistí vám presnejšiu jazdu aj držanie na hranách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Salomon S/Race Shot Gs + Z12 Walk Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Salomon S/Race Shot Gs + Z12Walk.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií