AD elektro Star Wars

Salomon Skin Pro 10 Set Matador

Zobraziť katalóg
Salomon Skin Pro 10 Set Matador
Batoh – unisex, rozmery: 40×13×17cm; Kompresia Sensi; Držiak palíc 4D; Slučky na helmu; píšťalka; Reflexné vyhotovenie; Hydratácia: Vedenie pod pažou, Systém Plug-n-Play, Mäkká 1.5l modrá nádrž, Zateplené puzdro pre 4D mechúr, Kompatibilný s mäkkými plochými fľašami (500 ml); Mäkké lemy; bez PVC; Elastická sieťka Power Mesh; Vlhkosť odvádzajúci materiál; 3D Air Mesh, 70D nylonový dvojitý odolný ripstop materiál, nepremokavosť do 500 mm, 1 hlavný oddiel; 2 predné mäkké elastické vrecká na tekutiny; 1 bočné vrecko zo strečového materiálu; 2 predné vrecká zo strečového materiálu; 1 vnútorné vrecko; 1 bočné vrecko na zips; hmotnosť 279g
Kód:  SPTsalo1020 Produktové číslo:  00889645256207 Stránky výrobcu
Salomon Skin Pro 10 Set Matador Predaj skončil

Salomon Skin Pro 10 Set Matador

Pohodlný športový a bežecký batoh Skin Pro s objemom 10 litrov v červenej farbe skvele poslúži pri behaní, turistike i cyklistike. Vďaka kompresii Sensi skvele priľne k vášmu telu, optimálne rozloží hmotnosť a zaistí maximálnu stabilitu. Hlavné vrecko batohu je ľahko dostupné, ďalej máte k dispozícii 2 mäkké vrecká na nádoby s vodou, 2 predné elastické vrecká, 2 bočné vrecká a jedno vrecko vnútorné. Pre maximálnu bezpečnosť je batoh Pro Skin 10 Set vybavený píšťalkou a reflexnými prvkami.

Kľúčové vlastnosti batohu Skin Pre 10 Set červený

  • unisex športový a bežecký batoh Salomon s objemom 10 litrov
  • skvelo priľne k telu, rozkladá váhu a napomáha dobrej stabilite
  • maximálne komfortný aj pri dlhších trasách s dokonalou voľnosťou pohybu
  • chrbtový systém MotionFit Trail dáva voľnosť pohybu
  • vysoká elasticita batohu Skin Pro
  • prispôsobivý hrudný pás TwinLink
  • nastaviteľná veľkosť od S do L
  • materiály s úpravou Ripstop extra pevné a vodoodolné do 500 mm vodného stĺpca
  • 4D držiak palíc
  • batoh Skin Pro 10 Set disponuje zásobníkom na vodu s ľahkým prístupom
  • bezpečnostná píšťalka a reflexné prvky
  • červená farba

Užite si maximálne pohodlie s batohom Salomon Skin Pro Set

Chrbtový systém batohu Evasion MotionFit Trail je špeciálne navrhnutý pre čo najdokonalejšie pohodlie a voľnosť pohybu pri športe. Konštrukcia Sensifit ponúka vysokú elastickosť, prispôsobenie vašej postave a maximálnu stabilitu.

Celý nosný systém batohu Skin Pre môžete prispôsobiť podľa svojich potrieb a tiež upraviť veľkosť od veľkosti S do L. Veľký hrudný pás TwinLink sa prispôsobí tvaru a veľkosti vášho tela tak, aby nikde netlačil.

Vodoodolné a extra pevné materiály

Na výrobu batohu Skin Pro 10 Set výrobca používa Elastic Power mesh a 3D Air mesh, čo je trojrozmerná sieťovina pre maximálnu priedušnosť a komfortné nosenie. Ako hlavná tkanina je použitá 70D Nylon Double Ripstop, ktorý je vodoodolný do vodného stĺpca 500 mm. Technológia Ripstop je unikátna tým, že dokáže zabrániť mechanickému poškodeniu látky, a ak k nemu dôjde, bráni v šírení trhliny. Materiál Fast wicking fabrics zaisťuje rýchle usychanie látky, čím sa eliminuje tvorba nepríjemných vôní.

Špeciálne vybavenie batohu Skin Pro Set

Pre pripevnenie palíc dobre poslúži praktický a jednoduchý 4D držiak, ktorý môžete využiť aj pre uchytenie helmy. Pri dlhších trasách oceníte pri batohu Salomon Skin Pro modrý zásobník na vodu s objemom 1,5 litra, ktorý je pripevnený v tepelne izolovanom puzdre fixačným popruhom a privádza vodu smerom od podpazušia. Tento spôsob znižuje námahu, ktorú musíte vynaložiť pre nasávanie vody. Systém zaisťuje ľahký a rýchly prístup k rezervoáru.

Hmotnosť:
279 g

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Salomon Skin Pro 10 Set Matador
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Salomon Skin Pro 10 Set Matador.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií