Motorola EDGE 50

Salomon Skin Pro 15 Set Black/Bright Red

Zobraziť katalóg
Salomon Skin Pro 15 Set Black/Bright Red
Batoh – unisex, chrbtové systémy: MotionFit Trail, Sensifit, nastaviteľná veľkosť, veľký TwinLink, kompresia Sensi, 1 hlavná komora, 2 predné mäkké elastické vrecká na hydratáciu, 2 bočné vrecká so zipsom, 2 elastické predné vrecká, 1 vnútorné vrecko, extra nosič, držiak palíc 4D, slučky na helmu, mäkké lemy, reflexné prvky, píšťalka, hydratácia: mäkký vak na vodu 1.5l bez obsahu PVC a bisfenolu A, hydratácia: vedenie pod pažou, izolované puzdro na vak na vodu 4D, prepúšťací ventil, bez PVC, elastická sieťka Power Mesh, vlhkosť odvádzajúci materiál, 3D Air Mesh, 70D nylonový dvojitý odolný ripstop materiál
Kód:  SPTsalo1015 Produktové číslo:  00887850829018 Stránky výrobcu
Salomon Skin Pro 15 Set Black/Bright Red Predaj skončil

Salomon Skin Pro 15 Set Black/Bright Red

Pohodlný športový a bežecký batoh Skin Pro s objemom 15 litrov v čiernej farbe skvele poslúži pri behaní, turistike aj cyklistike. Vďaka kompresii Sensi skvele priľne k vášmu telu, optimálne rozloží váhu a zaistí maximálnu stabilitu. Hlavná komora batoha je ľahko dostupná, ďalej máte k dispozícii 2 mäkké vrecká na nádoby s vodou, 2 predné elastické vrecká, 2 bočné vrecká na zips a jedno vrecko vnútorné. Pre maximálnu bezpečnosť je batoh Pro Skin 15 Set vybavený píšťalkou a reflexnými prvkami.

Kľúčové vlastnosti batoha Skin Pro 15 Set čierny

  • Unisex športový a bežecký batoh Salomon s objemom 15 litrov
  • Skvelo priľne k telu, rozkladá váhu a napomáha dobrej stabilite
  • Maximálne komfortný aj pri dlhších trasách s dokonalou voľnosťou pohybu
  • Chrbtový systém MotionFit Trail dáva voľnosť pohybu
  • Vysoká elasticita batoha Skin Pro
  • Prispôsobivý hrudný pás TwinLink
  • Nastaviteľná veľkosť od S do L
  • Materiály s úpravou Ripstop extra pevné a vodoodolné do 500 mm vodného stĺpca
  • 4D držiak palíc
  • Batoh Skin Pro 15 Set disponuje zásobníkom na vodu s ľahkým prístupom
  • Trubička na prívod vody vedená od podpazušia
  • Bezpečnostná píšťalka a reflexné prvky
  • Čierna farba

Užite si maximálne pohodlie s batohom Salomon Skin Pro Set

Chrbtový systém batoha Evasion MotionFit Trail je špeciálne navrhnutý pre čo najdokonalejšie pohodlie a voľnosť pohybu pri športe. Konštrukcia Sensifit ponúka vysokú elastickosť, prispôsobenie vašej postave a maximálnu stabilitu. Celý nosný systém batoha Skin Pro môžete prispôsobiť podľa svojich potrieb a tiež upraviť veľkosť od S do L. Veľký hrudný pás TwinLink sa prispôsobí tvaru a veľkosti vášho tela tak, aby nikde netlačil.

Vodoodolné a extra pevné materiály

Na výrobu batoha Skin Pro 15 Set výrobca používa Elastic Power mesh a 3D Air mesh, čo je trojrozmerná sieťovina pre maximálnu priedušnosť a komfortné nosenie. Ako hlavná tkanina je použitý 70D Nylon Double Ripstop, ktorý je vodoodolný do vodného stĺpca 500 mm. Technológia Ripstop je unikátna tým, že dokáže zabrániť mechanickému poškodeniu látky, a ak k nemu aj dôjde, bráni v šírení trhliny. Materiál Fast wicking fabrics zaisťuje rýchle uschnutie látky, čím sa eliminuje tvorba nepríjemných vôní.

Špeciálne vybavenie batoha Skin Pro Set

Na pripevnenie palíc dobre poslúži praktický a jednoduchý 4D držiak, ktorý môžete využiť aj na prichytenie helmy. Pri dlhších trasách oceníte u batoha Salomon Skin Pro modrý zásobník na vodu s objemom 1,5 litra, ktorý je pripevnený v tepelne izolovanom puzdre fixačným popruhom a privádza vodu smerom od podpazušia. Tento spôsob znižuje námahu, ktorú musíte vynaložiť na nasávanie vody. Systém zaisťuje ľahký a rýchly prístup k rezervoáru vody.

Hmotnosť:
491 g

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Salomon Skin Pro 15 Set Black/Bright Red
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Salomon Skin Pro 15 Set Black/Bright Red.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií