AlzaBoxy Q1 MS hokej

Samsonite MixMesh SPINNER 69/25 Graphite/Gunmetal

Zobraziť katalóg
Samsonite MixMesh SPINNER 69/25 Graphite/Gunmetal
Cestovný kufor škrupinový, objem 68 l (veľkosť M), teleskopické, bočné a horné držadlo, 4 kolieska, rozmery 69×29×45 cm, hmotnosť 3,4kg
Kód:  SPTif0096a26 Produktové číslo:  5414847856259 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Samsonite MixMesh SPINNER 69/25 Graphite/Gunmetal Predaj skončil

Samsonite MixMesh SPINNER 69/25 Graphite/Gunmetal

Vyrazte na cesty štýlovo a s eleganciou. Kufor Samsonite MixMesh SPINNER 69/25 Graphite/Gunmetal si zamilujete a možno vás donúti cestovať ešte častejšie. Celkový objem vnútorného priestoru 68 l vám bude stačiť na cesty s deťmi, ktoré potrebujú veľa vecí. Kufor pokrýva škrupina, ktorá je vhodnou voľbou pre svoju obdivuhodnú odolnosť. Vzhľadom k tomu si poradí s vodou aj nárazmi. Kedykoľvek niekam pôjdete, kufor Samsonite MixMesh SPINNER 69/25 Graphite/Gunmetal vám bude tým najlepším pomocníkom, ktorý bezpochyby zaujme krásnym a premysleným vyhotovením a zmyslom pre ergonómiu.

Dôležitý TSA zámok už mnoho ľudí ochránil pred krádežou

Pre elimináciu najrôznejších rizík je od 11. 9. 2001 bežné, že je letisková ochranka oprávnená kontrolovať celú batožinu. Nie bežne požadované prehliadaný kufor otvárať, občas ale agenti musia zámok na kufri otvoriť. Zámky typu TSA samozrejme umožňujú odomknutie univerzálnym kľúčom, ktorý má ochranka k dispozícii. Nepovolané osoby si samozrejme kufor odomknúť nemôžu, o svoje veci sa báť nemusíte. Cestovný kufor s TSA zámkom Samsonite MixMesh SPINNER 69/25 Graphite/Gunmetal prakticky zabezpečíte vlastným trojčíselným kódom a zámok kufra nebudete musieť už nikdy riešiť.

Podstatné prvky kufra Samsonite MixMesh SPINNER 69/25 Graphite/Gunmetal

  • Kufor má štyri prídavné kolieska, preto sa s ním ľahko manipuluje
  • Pridaná menovka je skvelá pri identifikácii kufra v prípade straty
  • Pridané držadlo robí z kufra perfektnú príručnú batožinu na akúkoľvek cestu
  • Popruhy šité do kríža v hlavnej priehradke pomôžu s uchytením vecí

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť
3,4 kg Hotovo!
Objem
68 l Hotovo!
Výška
69 cm Hotovo!
Šírka
45 cm Hotovo!
Dĺžka/hĺbka
29 cm Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
3,4 kg Hotovo!

Objem

Objem
68 l Hotovo!

Rozmery (V × Š × H)

Výška
69 cm Hotovo!
Šírka
45 cm Hotovo!
Dĺžka/hĺbka
29 cm Hotovo!

Veľkosť

Veľkosť kufra
M Hotovo!

Veľkosť

Veľkosť kufra
M Hotovo!
Viac parametrov

Samsonite je svetovým lídrom v oblasti cestovných tašiek, batožiny a ďalšieho príslušenstva. Založená bola spoločnosť už v roku 1910 v Spojených štátoch amerických poľskými emigrantmi. Vo svojich produktoch kombinuje ľúbivý štýl s dôrazom na maximálnu kvalitu a trvanlivosť. Ponuka produktov je smerovaná ako pre potreby bežných turistov, tak aj každodenne cestujúcich profesionálov. Je držiteľom celého radu ocenení.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Samsonite MixMesh SPINNER 69/25 Graphite/Gunmetal Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsonite MixMesh SPINNER 69/25 Graphite/Gunmetal. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsonite MixMesh SPINNER 69/25 Graphite/Gunmetal.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií