AlzaBoxy Q1 AD homeoffice

Samsonite Popsoda SPINNER 55 LENGTH 35 cm Red

Zobraziť katalóg
Samsonite Popsoda SPINNER 55 LENGTH 35 cm Red
5 1 hodnotení
Cestovný kufor , objem 35 l, teleskopické, bočné a horné držadlo, 4 kolieska, hmotnosť 2,2kg
Kód:  SPTsam0002 Produktové číslo:  5414847968938 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Samsonite Popsoda SPINNER 55 LENGTH 35 cm Red Predaj skončil

Samsonite Popsoda SPINNER 55 LENGTH 35 cm Red

Zachovajte si svoj osobitý štýl aj na cestách. Kufor Samsonite Popsoda SPINNER 55 LENGTH 35 cm Red poteší každého, kto má aspoň kúsok cestovateľskej duše. Váha kufra činí iba 2,2 kg, takže nebudete mať v cieli ruky dlhšie ako nohy. Celkový vnútorný objem 35 l je dostačujúci na prevážanie najdôležitejšej cestovnej výbavy. Textilná vrstva na povrchu kufra je ideálnym riešením pre tých, ktorí zháňajú ľahkú batožinu za skvelú cenu. Vďaka roztiahnutiu textílie je objem kufra možné o trochu zvýšit. Červená farba je potom pomyselným vrcholom. Nech už sa vydáte kamkoľvek, cestovný kufor Samsonite Popsoda SPINNER 55 LENGTH 35 cm Red je jasnou výhrou a stopercentne každého nadchne svojím nápaditým spracovaním a praktickou ergonómiou.

Dôležitý TSA zámok zabráni krádeži vašich vecí

Za účelom zvýšenia bezpečnosti leteckej prepravy musíme dnes počítať s tým, že je letisková ochranka oprávnená skontrolovať ľubovoľnú batožinu. Nie bežne požadované prehliadaný kufor otvárať, občas je ale nutné nahliadnuť dovnútra a zámok na kufri je otvorený násilím. Zámky s certifikátom TSA prirodzene možno otvoriť univerzálnym kľúčom, ktorým je personál vybavený. Týmto spôsobom sa do kufrov dostane len personál letiska, obavy preto nie sú na mieste. Cestovný kufor s TSA zámkom Samsonite Popsoda SPINNER 55 LENGTH 35 cm Red teda jednoducho zopnete vlastným trojčíselným kódom a môžete byť v kľude.

Najdôležitejšie výhody cestovného kufra Samsonite Popsoda SPINNER 55 LENGTH 35 cm Red

  • Kufor od výrobcu dostal štyri kolieska, takže ani dlhšie presuny s ťažkým nákladom nebudú problém
  • Vstavané držadlo vytvorí z kufra skutočne komfortnú cestovnú batožinu
  • Vnútorná deliaca priehradka oddelí kozmetiku od oblečenia a ďalších vecí

Samsonite je svetovým lídrom v oblasti cestovných tašiek, batožiny a ďalšieho príslušenstva. Založená bola spoločnosť už v roku 1910 v Spojených štátoch amerických poľskými emigrantmi. Vo svojich produktoch kombinuje ľúbivý štýl s dôrazom na maximálnu kvalitu a trvanlivosť. Ponuka produktov je smerovaná ako pre potreby bežných turistov, tak aj každodenne cestujúcich profesionálov. Je držiteľom celého radu ocenení.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Samsonite Popsoda SPINNER 55 LENGTH 35 cm Red Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsonite Popsoda SPINNER 55 LENGTH 35 cm Red. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsonite Popsoda SPINNER 55 LENGTH 35 cm Red.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií