AD květen univerzal AlzaBoxy Q1

Samsonite X-Blade 4.0 BI-FOLD GARMENT BAG Black

Zobraziť katalóg
Samsonite X-Blade 4.0 BI-FOLD GARMENT BAG Black
Cestovný kufor , objem 47,5 l, horné držadlo, hmotnosť 2kg
Kód:  SPTsam0036 Produktové číslo:  5414847964060 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Samsonite X-Blade 4.0 BI-FOLD GARMENT BAG Black Predaj skončil

Samsonite X-Blade 4.0 BI-FOLD GARMENT BAG Black

Elegantný a zároveň praktický. Kufor Samsonite X-Blade 4.0 BI-FOLD GARMENT BAG Black prekvapí každého nadšeného cestovateľa. Jeho hmotnosť činí len 2 kg, čo sa vždy hodí. Celkový vnútorný objem 47,5 l sa hodí na prevážanie najdôležitejšej cestovnej výbavy. Textília použitá pri výrobe kufra je ideálnou voľbou pre cestovateľov, ktorí hľadia viac na pohodlie s ľahšou batožinou. Vďaka poddajnosti textílie možno vnútorný priestor kufra mierne zväčšiť. Čierna farba kufra predstavuje už len zaujímavý bonus. Či už odchádzate na okamih alebo na dlhú dobu, kufor Samsonite X-Blade 4.0 BI-FOLD GARMENT BAG Black spoľahlivo ochráni všetky vaše veci a navyše už od začiatku ohromí svojím precíznym spracovaním aj dôrazom kladeným na ergonómiu a funkčnosť.

Užitočný TSA zámok výrazne znižuje riziko vykradnutia kufra

Kvôli bezpečnosti cestujúcich je dnes bežne zavedené, že má letiskový personál právomoc nahliadnuť do podozrivej batožiny. Batožina je väčšinou skenovaná, tu a tam samozrejme kontrolór zničí zámok, aby sa do kufra sám dostal. Takzvané TSA zámky samozrejme umožňujú ochranke otvoriť kufor špeciálnym kľúčom bez poškodenia. Týmto spôsobom sa do kufrov dostane len personál letiska, vaše veci sú tak napriek tomu v bezpečí. Cestovný kufor s TSA zámkom Samsonite X-Blade 4.0 BI-FOLD GARMENT BAG Black rýchlo zopnete zipsy kódom troch čísel a cestujete v pokoji a pohode.

Najdôležitejšie vlastnosti kufra Samsonite X-Blade 4.0 BI-FOLD GARMENT BAG Black

  • Pribalená menovka príde naozaj vhod pri identifikácii kufra v prípade straty
  • Pridané držadlo uľahčí prevoz kufra po letisku aj inde

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov

Samsonite je svetovým lídrom v oblasti cestovných tašiek, batožiny a ďalšieho príslušenstva. Založená bola spoločnosť už v roku 1910 v Spojených štátoch amerických poľskými emigrantmi. Vo svojich produktoch kombinuje ľúbivý štýl s dôrazom na maximálnu kvalitu a trvanlivosť. Ponuka produktov je smerovaná ako pre potreby bežných turistov, tak aj každodenne cestujúcich profesionálov. Je držiteľom celého radu ocenení.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Samsonite X-Blade 4.0 BI-FOLD GARMENT BAG Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsonite X-Blade 4.0 BI-FOLD GARMENT BAG Black. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsonite X-Blade 4.0 BI-FOLD GARMENT BAG Black.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií