AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Samsonite X-Blade 4.0 SPINNER 63 EXP Grey/Black

Zobraziť katalóg
Samsonite X-Blade 4.0 SPINNER 63 EXP Grey/Black
Cestovný kufor , objem 66 l, teleskopické, bočné a horné držadlo, 4 kolieska, hmotnosť 2,8kg
Kód:  SPTsam0045 Produktové číslo:  5414847964435 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Samsonite X-Blade 4.0 SPINNER 63 EXP Grey/Black Predaj skončil

Samsonite X-Blade 4.0 SPINNER 63 EXP Grey/Black

Zachovajte si svoj osobitý štýl aj na cestách. Kufor Samsonite X-Blade 4.0 SPINNER 63 EXP Grey/Black oceníte pri objavovaní všetkých krás sveta. Vnútorný priestor s objemom 66 l je úplne dostačujúci v prípade, keď ani pri najlepšej vôli nemôžete zredukovať množstvo zabalených vecí. Textilný materiál kufra je praktickou voľbou pre tých, ktorí majú radšej ľahkú batožinu. Vďaka zipsom, ktoré je možné povoliť, je objem kufra ľahké o malý kúsok uspôsobiť baleným veciam. Sivá farba kufra krásne završuje celkový dojem. Bez ohľadu na to, aké cesty máte v pláne, kufor Samsonite X-Blade 4.0 SPINNER 63 EXP Grey/Black vám bude vždy poruke a hneď od začiatku každého nadchne svojím štýlovým dizajnom a tiež úžitkovou stránkou a ergonómiou.

Poctivý TSA zámok je nevyhnutný pre obozretných cestovateľov

Vzhľadom k starostlivosti o bezpečnosť cestujúcich musíme dnes počítať s tým, že má letiskový personál právomoc kontrolovať batožinu aj pri najmenšom podozrení. Väčšinou postačí kontrola batožiny skenerom, občas ale agenti musia zámok na kufri otvoriť. Certifikované TSA zámky samozrejme kontrolóri môžu otvoriť pomocou kľúča, ktorým disponujú iba oni. Do kufra sa dostane len ochranka, netreba sa báť. Cestovný kufor s TSA zámkom Samsonite X-Blade 4.0 SPINNER 63 EXP Grey/Black prakticky zamknete troma číslami kódu a zámok kufra nebudete musieť už nikdy riešiť.

Vybrané prvky kufra Samsonite X-Blade 4.0 SPINNER 63 EXP Grey/Black

  • Kufor od výrobcu dostal štyri kolieska a nemusíte sa preto namáhať s nosením
  • Držadlo, ktoré na kufri nájdete, odľahčí chrbát pri manipulácii s naplneným kufrom
  • Vnútorná látková deliaca priehradka pre prípad, kedy potrebujete niektoré veci uložiť zvlášť

Samsonite je svetovým lídrom v oblasti cestovných tašiek, batožiny a ďalšieho príslušenstva. Založená bola spoločnosť už v roku 1910 v Spojených štátoch amerických poľskými emigrantmi. Vo svojich produktoch kombinuje ľúbivý štýl s dôrazom na maximálnu kvalitu a trvanlivosť. Ponuka produktov je smerovaná ako pre potreby bežných turistov, tak aj každodenne cestujúcich profesionálov. Je držiteľom celého radu ocenení.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Samsonite X-Blade 4.0 SPINNER 63 EXP Grey/Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsonite X-Blade 4.0 SPINNER 63 EXP Grey/Black. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsonite X-Blade 4.0 SPINNER 63 EXP Grey/Black.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií