AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Samsonite X-Blade 4.0 UPRIGHT 55 EXP Black

Zobraziť katalóg
Samsonite X-Blade 4.0 UPRIGHT 55 EXP Black
Cestovný kufor , objem 46 l, teleskopické, bočné a horné držadlo, 2 kolieska, hmotnosť 2,6kg
Kód:  SPTsam0025 Produktové číslo:  5414847964329 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Samsonite X-Blade 4.0 UPRIGHT 55 EXP Black Predaj skončil

Samsonite X-Blade 4.0 UPRIGHT 55 EXP Black

Elegantný kufor s prepracovanými detailmi Samsonite X-Blade 4.0 UPRIGHT 55 EXP Black má všetko, čo cestovateľ potrebuje. Objem kufra 46 l sa hodí na zbalenie toho najnutnejšieho. Pri výbere kufra je dôležitým parametrom použitý materiál. Textília je ideálnou voľbou pre tých, ktorí sa obávajú nedostatku priestoru. Kvôli roztiahnutiu textílie je objem kufra ľahké o niečo prispôsobiť baleným veciam. Čierna farba kufra už len výborne dopĺňa jeho perfektný vzhľad. Kedykoľvek niekam pôjdete, cestovný kufor Samsonite X-Blade 4.0 UPRIGHT 55 EXP Black sa stane nepostrádateľnou výbavou a hneď na prvom stretnutí každého nadchne neobvyklým dizajnom a škálou praktických prvkov.

Užitočný TSA zámok je pre opatrných cestovateľov nevyhnutný

Vzhľadom k starostlivosti o bezpečnosť cestujúcich musíme dnes počítať s tým, že agenti TSA (skratka z anglického označenia Prepravná bezpečnostná správa) sú oprávnení nazerať do prepravovanej batožiny. Batožina je väčšinou skenovaná, tu a tam sa však stáva, že treba zničiť zámok. Zámky s certifikáciou TSA prirodzene zostanú nepoškodené, pasuje do nich špeciálny kľúč, ktorý vlastní ochranka letiska. Do kufra sa nedostane nikto iný, než bezpečnostní agenti, nie je preto potrebné báť sa straty vecí. Cestovný kufor s TSA zámkom Samsonite X-Blade 4.0 UPRIGHT 55 EXP Black teda jednoducho uzamknete trojciferným kódom a cestujete v pokoji a pohode.

Najpodstatnejšie znaky cestovného kufra Samsonite X-Blade 4.0 UPRIGHT 55 EXP Black

  • Kufor dostal do výbavy dve kolieska, takže ľahko preveziete aj naozaj ťažké veci
  • Držadlo, ktoré na kufri nájdete, veľmi uľahčí manipuláciu s kufrom
  • Vnútorná deliaca priehradka sa hodí na separované uloženie cenností a osobných maličkostí

Samsonite je svetovým lídrom v oblasti cestovných tašiek, batožiny a ďalšieho príslušenstva. Založená bola spoločnosť už v roku 1910 v Spojených štátoch amerických poľskými emigrantmi. Vo svojich produktoch kombinuje ľúbivý štýl s dôrazom na maximálnu kvalitu a trvanlivosť. Ponuka produktov je smerovaná ako pre potreby bežných turistov, tak aj každodenne cestujúcich profesionálov. Je držiteľom celého radu ocenení.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Samsonite X-Blade 4.0 UPRIGHT 55 EXP Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsonite X-Blade 4.0 UPRIGHT 55 EXP Black. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsonite X-Blade 4.0 UPRIGHT 55 EXP Black.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií