AD homeoffice AD homeoffice

Samsung Galaxy Tab 3 7.0 Lite WiFi Black (SM-T110)

Zobraziť katalóg
Samsung Galaxy Tab 3 7.0 Lite WiFi Black (SM-T110)
4,3 30 hodnotení
Tablet Dual Core 1.2GHz, dotykový 7" 1024x600, 1GB RAM, interná pamäť 8GB, microSD, WiFi, Bluetooth 4.0, GPS, kamera 2MPx, microUSB, batéria 3600 mAh, Google Android 4.1 (SM-T110)
Kód:  RS207 Produktové číslo:  SM-T110NYKAXEZ Stránky výrobcu
Samsung Galaxy Tab 3 7.0 Lite WiFi Black (SM-T110) Predaj skončil

Samsung Galaxy Tab 3 7.0 Lite WiFi Black (SM-T110)


Výkonný, prenosný a veľmi tenký - taký je najnovší tablet Samsung Galaxy Tab3 Lite. Technici firmy vyhoveli požiadavkám fanúšikov pôvodného tabletu a v novom zariadení dokázali zmeniť všetko dôležité, o čo žiadali. Jednoduchý dizajn zaujme hardvérovým tlačidlom "domov" aj skvele spracovanou ergonómiou. 7" dotyková obrazovka má rozlíšenie 1024 x 600 bodov (WSVGA). Hrúbka zariadenia je menšia než centimeter, napriek tomu nechýba dvojjadrový procesor a jeho batéria vydrží 9 hodín pri prehliadaní internetových stránok, alebo 8 hodín pri sledovaní videí alebo až 200 hodín pri počúvaní hudby.

Vychutnávajte si multimédiá s dvojjadrovým procesorom s frekvenciou 1,2 GHz. Vaše hry aj filmy teraz pobežia celkom plynule. Zadný 2 MPx fotoaparát je vybavený inteligentnými funkciami na úpravu fotografií a sprístupňovanie. Ukladať fotografie a ďalšie dáta do cloudu vám umožní praktická technológia Samsung Link. Vďaka nej si navyše budete môcť prezerať svoje najdrahšie spomienky aj z iných zariadení, ako sú kompatibilné televízory, mobilné telefóny či počítače.

Úložisko v službe Dropbox vám navyše zaistí, že budete mať svoje dáta k dispozícii úplne všade. Pripojte sa pomocou Wi-Fi siete a všetky informácie máte jednoducho na dosah. Samozrejmosťou sú desaťtisíce dostupných Android aplikácií, s ktorými váš tablet môžete využiť na maximum. S hmotnosťou iba 310 gramov sa Samsung Galaxy Tab3 7.0 Lite ľahko stane vaším každodenným spoločníkom.

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den ,prosím mám dotaz zda tablet Samsung Galaxy Tab3 7.0 Lite WiFi Black (SM-T110) obsahuje v balení i napájecí adaptér (nabíječku). Děkuji za odpověď. Richtrová Marcela.

Diskusia a poradňa k Samsung Galaxy Tab 3 7.0 Lite WiFi Black (SM-T110)
Príslušenstvo pre Samsung Galaxy Tab 3 7.0 Lite WiFi Black (SM-T110)
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung Galaxy Tab 3 7.0 Lite WiFi Black (SM-T110). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung Galaxy Tab 3 Lite 7.0 WiFi Black (SM-T110). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung Galaxy Tab 3 Lite 7.0 WiFi Black (SM-T110). Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsung Galaxy Tab 3 7.0 Lite WiFi Black (SM-T110).
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií