MS hokej Aplikace

Samsung Galaxy Watch Active Green

Zobraziť katalóg
Samsung Galaxy Watch Active Green
5 7 hodnotení
Smart hodinky – unisex s meraním tepu na zápästí, výpočet kalórií, meranie vzdialenosti, monitoring spánku, meranie rýchlosti, meranie zdolaných poschodí, intervalový tréning, GPS, barometer, výškomer, gyroskop, kompas, senzor na intenzitu svetla, senzor Galileo, pripojenie pomocou WiFi, Bluetooth a NFC, stav batérie, ovládanie mobilu, notifikácie z mobilu, hľadanie telefónu, telefonovanie cez spárovaný telefón, NFC platby, hodnota vodotesnosti 50 m (5 ATM), Tizen, kompatibilné s Android a iOS, kapacita úložiska 4096 MB, gorilla glass sklíčko, materiál remienka: silikón, materiál puzdra: hliník
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  SAAW0010a4 Produktové číslo:  SM-R500NZGAXEZ Stránky výrobcu

Samsung Galaxy Watch Active Green

Inteligentné, štýlové i športové

Samsung Galaxy Watch Active sú moderné hodinky pre vášnivých bežcov, občasných športových nadšencov i milovníkov krásneho dizajnu. Či už vás zlákajú fitnes funkcie na sledovanie vašich výkonov alebo možnosť jednoduchej zmeny remienka a motívov ciferníka, sú pre vás tou pravou voľbou.

Prispôsobia sa vášmu vkusu

Aj pri namáhavom tréningu si môžete dopriať štipku elegancie. Galaxy Watch Active budú vyzerať presne tak, ako si želáte. Úprava motívu na ich digitálnom ciferníku je totiž rovnako jednoduchá ako výmena ich remienka. Pri športe tak môžete dať prednosť dynamickému štýlu hodiniek, v spoločnosti naopak klasickému ciferníku s decentným remienkom.



Pre každodennú motiváciu

Smart hodinky od spoločnosti Samsung sú ideálnym partnerom pre všetky druhy pohybových aktivít. Disponujú rozmanitými fitnes funkciami a podporujú aplikáciu Samsung Health, takže nastavenie denných cieľov je s nimi skutočne jednoduché - a upozornenie na ich splnenie o to príjemnejšie. Okrem toho nezáleží na tom, kam vás tréning zavedie. Integrovaný GPS modul pomôže s navigáciou napríklad pri behu a vodoodolnosť s certifikáciou 5 ATM oceníte nielen pri plávaní.


Nedajte stresu šancu

Galaxy Watch Active dokážu sledovať vašu tepovú frekvenciu, takže ju pri tréningu ľahko udržíte v ideálnych hodnotách. Zároveň vám vďaka tepovému senzoru pomôžu so zmiernením negatívnych účinkov stresu. Ak totiž spoznajú, že nie ste v pohode, poskytnú vám meditačné alebo dychové cvičenia na zníženie vašej stresovej hladiny. A vy sa za okamih opäť upokojíte.



Udržia vás v kondícii

Či už ste profesionálny športovec alebo chodíte behať rekreačne, inteligentné hodinky Galaxy Watch Active s aplikáciou Samsung Health sú pre vás ako stvorené. S ich pomocou získate prístup k rôznym fitnes funkciám a štatistikám, vďaka ktorým bude váš tréning omnoho efektívnejší. Stačí jeden pohľad a zistíte počet prejdených krokov, tepovú frekvenciu alebo množstvo spálených kalórií.



Sledujú kvalitu spánku

Ak po náročnom dni zamierite do spálne, neznamená to, že s vami budú relaxovať aj vaše hodinky. Naopak, sú aktívne i počas noci. Monitorujú kvalitu spánku, aby vám po prebudení mohli ukázať praktický prehľad jeho jednotlivých fáz. Poskytnú vám tak užitočné informácie pre úpravu každodenných návykov, čo vám v konečnom dôsledku prinesie vyváženejší a kvalitnejší odpočinok.



Pohodlnejšie nabíjanie

Bez obáv môžete vyraziť aj na skutočne dlhé závody. Samsung Galaxy Watch Active totiž na jediné nabitie dokážu nepretržite pracovať takmer dva dni. A keď kapacitu na 45 hodín štandardnej prevádzky vyčerpáte, nie je nič ľahšie ako ich umiestniť na bezdrôtovú nabíjačku. Alebo na mobilný telefón Samsung Galaxy S10 s technológiou bezdrôtového zdieľania energie.



Aplikácie vždy na dosah

Nielen pri fyzickej aktivite potrebujete mať dôležité informácie ihneď na očiach. Preto Galaxy Watch Active využivajú užívateľské rozhranie Samsung One UI. To upravuje rozmiestnenie jednotlivých prvkov na ciferníku tak, aby ste kľúčové hodnoty či ovládacie prvky mali vždy okamžite na dosah. Pohodlné ovládanie hodiniek oceníte tiež pri spárovaní s telefónom a pri odpovedaní na správy či e-maily. Samozrejmosťou je aj využívanie aplikácií - od hudobných prehrávačov až po fitnes pomocníkov.


Parametre a špecifikácia

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Fitness, Golf, Chôdza, Joga, Lezenie, Lyžovanie, Plávanie, Triatlon, Turistika, Veslovanie Hotovo!
Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, Android 5.0, iOS 9, Android 4.4 Hotovo!
Tvar ciferníka
Guľatý Hotovo!
Uhlopriečka displeja
1,1" Hotovo!

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, Android 5.0, iOS 9, Android 4.4 Hotovo!

Vyhotovenie a odolnosť

Materiál puzdra
Hliník Hotovo!
Farba puzdra
Strieborná Hotovo!
Hmotnosť
35 g Hotovo!

Konektivita a senzory

Bezdrôtová technológia
NFC, Bluetooth, WiFi, GPS Hotovo!
Senzory a hardvér
Barometer, Vibrácie, Galileo, GLONASS, Kompas, Akcelerometer, Gyroskop, Intenzita svetla Hotovo!

Funkcie

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Fitness, Golf, Chôdza, Joga, Lezenie, Lyžovanie, Plávanie, Triatlon, Turistika, Veslovanie Hotovo!
Funkcia merania športu
Krokomer, Tepová frekvencia, Vzdialenosť, Záznam trasy, Výpočet kalórií, Rýchlosť, Vyjdené poschodia, Intervalový tréning, Tempo Hotovo!
Zdravotné funkcie
Monitoring spánku Hotovo!
Smart funkcie
Hľadanie mobilu, Budík, Dátum, Kalendár, Stopky Hotovo!
Meranie pulzu hrudným pásom
Nie Hotovo!

Softvér

OS hodiniek
Tizen Hotovo!
Jazyk mobilnej aplikácie
Čeština, Angličtina, Nemčina, Maďarčina, Slovenčina Hotovo!
Jazyk rozhrania
Čeština, Angličtina, Nemčina, Slovenčina, Maďarčina Hotovo!

Výdrž a úložisko

Bežná výdrž batérie
45 h (1,88 d) Hotovo!
Kapacita úložiska
4,1 GB Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

zdravim tieto hodinky maju o nieco viac funkcii ako naramok samsung fit? respektivne ked su najdrahsie galay watch .... tak tie by mali mat tieto iste funkcie?:) zakladne funkcie na cvicenie atd.. dokazu aj watch ? dakujem :)

dobry den, hodinky chybne pocitaji patra a kroky. Lze nejak "opravit"? vse je aktualizovano. Dekuji

dobry den, hodinky chybne pocitaji patra a kroky. Lze nejak "opravit"? vse je aktualizovano. Dekuji

Ještě jsem se chtěla zeptat,kdyz hodinky podporuji funkci NFC,tak by nemel byt problem přes ně platit. Ale spousta lidí píše,ze s nima nejde platit. Jak je to možné?Kdyz na telefonu mam tez funkci NFC a sparuji to s hodinkama,tak to nepujde? Hodinky se mi moc libi,ale kdyz nebudu mit možnost si práci neco zakoupit z automatu,tak je to pro me mínus. A dalsi vec- kdyz si hodinky zakoupim,budu je používat a budu s nema nespokojena,je tady nejaka moznost vrácení zboží? Moc dekuji za odpovědi. Romana

Dobrý den,je k hodinkam i nabijecka nebo jenom nabijeci kabel? Dekuji Romana

Dobrý den jak je možné že když odepisuji na sms z hodinek tak se odešle sms z jiného čísla. Hodinky mám propojené přes svůj telefon kde mm je číslo.

Dobrý den, je možné si do hodinek stáhnout z google play aplikaci na prohlížení dokumentů word nebo pdf? Děkuji

Dobrý den, 1. dá se z hodinek přímo zavolat nebo napsat sms a nainstalovat messenger facebook třeba? 2. je tam slot na SIM aby nemusel člověk mít u sebe telefon? 3. jestli propojit telefon, jak cca daleko můžeš být maximálně od mobilu? Děkuji moc.

S hodinami mám jeden problém. Při měření běhu pomocí gps přidávají délku. Na 16 km běhu přidají 2.5 km. Petr V.

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli se dá koupit/vyrobit pásek na menší ruku? Děkuji za odpověď

123
Diskusia a poradňa k Samsung Galaxy Watch Active Green
Príslušenstvo pre Samsung Galaxy Watch Active Green Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung Galaxy Watch Active Green. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung Galaxy Watch Active Green Grün. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung Galaxy Watch Active Green Grün. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsung Galaxy Watch Active Green.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií