AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

SAMSUNG NV7B4455UAS/U3 Dual Cook + SAMSUNG NZ64M3707AK/OL

Zobraziť katalóg
SAMSUNG NV7B4455UAS/U3 Dual Cook + SAMSUNG NZ64M3707AK/OL
Set rúra a varná doska – RÚRA: en. trieda A+, objem 76 l, gril, horný ohrev, okrúhle výhrevné teleso, parná funkcia, pravý horúci vzduch, rozmrazovanie, spodný ohrev, pyrolytické čistenie rúry, antikorová farba, 59,6 × 59,5 × 57 cm (V׊×H) + VARNÁ DOSKA: sklokeramická, počet patničiek: 4, rovné hrany, bez rámika, vzhľad čierne sklo, povrch sklo, pripojenie 230 V a 400 V, 5,7 × 69 × 52 cm (V׊×H), čierna farba, na zapojenie spotrebiča je potrebný elektrikár
Kód:  SAMSET91 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SAMSUNG NV7B4455UAS/U3 Dual Cook + SAMSUNG NZ64M3707AK/OL Predaj skončil

SAMSUNG NV7B4455UAS/U3 Dual Cook + SAMSUNG NZ64M3707AK/OL

Set rúra a varná doska SAMSUNG NV7B4455UAS/U3 Dual Cook + SAMSUNG NZ64M3707AK/OL ľahko uvarí všetky pokrmy, na ktoré si spomeniete. Sklokeramická varná doska je cenovo priaznivá a je vhodná pre akýkoľvek riad. Jej klasický dizajn je vhodný takmer do každej kuchyne. Varnú dosku bez rámika dopĺňajú rovné hrany. Disponuje 4 platničkami, s ktorými zvládnete navariť aj viac jedál. Môžete ju zapustiť do pracovnej dosky. Zatiaľ čo čierna farba dodá varnej doske moderný vzhľad, kvalitné materiály zase dobrú trvanlivosť. Výrobca na jej výrobu použil čierne sklo a povrch je tiež vyrobený zo skla. Varná doska pracuje na 230 V a 400 V. Rozmery varnej dosky Samsung sú 5,7 × 69 × 52 cm (v × š × h).

Kľúčové vlastnosti varnej dosky Samsung

  • Sklokeramickú varnú dosku nie je problém udržiavať čistú
  • Varná doska bez rámčeka pôsobí moderne
  • rovné hrany varnej dosky Samsung
  • Výrobným materiálom povrchu dosky je sklo, pričom vzhľad dosky tvorí čierne sklo
  • Na varenie využijete 4 platničky
  • Farba dosky je čierna
  • Pripojenie: 230 V a 400 V
  • Rozmery varnej dosky Samsung dosahujú 5,7 × 69 × 52 cm (v × š × h)

Set rúra a varná doska SAMSUNG NV7B4455UAS/U3 Dual Cook + SAMSUNG NZ64M3707AK/OL s modernými technológiami a inováciami v oblasti varenia

Set rúra a varná doska je dnes už prakticky nevyhnutnou súčasťou každej modernej kuchyne, pretože ponúkajú mnoho funkcií a výhod. Vstavaná teplovzdušná rúra s grilom Samsung ponúka nielen vysokú úroveň funkčnosti, ale aj hospodárnosť a šetrnosť k životnému prostrediu. Rúra sa pýši klasickým a elegantným štýlom, ktorý dodá vašej kuchyni unikátny vzhľad. Aby bola príprava všetkých vašich obľúbených jedál čo najpohodlnejšia, je pripravený vnútorný objem rúry vo veľkosti 76 l. Vstavaná rúra Samsung patrí do energetickej triedy A+.

Zásadné prednosti vstavanej rúry Samsung

  • Vstavaná rúra Samsung je nielen praktická, ale aj veľmi elegantná a podčiarkne štýl vašej kuchyne
  • Celkový objem je 76 l
  • Vstavaná rúra Samsung sa zaraďuje do energetickej triedy A+
  • Skvelou novinkou je teleskopické vysúvanie plechu
  • Čistenie rúry: pyrolytické
  • Ide o teplovzdušnú vstavanú rúru
  • Pečivo a iné pokrmy ľahko rozmrazíte
  • Kombinácia grilu a vašej kreativity umožní pripraviť výnimočné pokrmy
  • Zdravá a chutná príprava jedál s parným ohrevom
  • Vďaka kombinácii horného a spodného ohrevu môžete ľahko grilovať aj ohrievať jedlá podľa svojich predstáv
  • Nezaobíde sa bez odbornej montáže

Uľahčí vám prípravu jedla

Vstavaná rúra Samsung urobí pečenie vďaka svojim vlastnostiam príjemnou záležitosťou. Teleskopické vysúvanie plechu sa postará o to, aby plech počas kontroly pečenia nevykĺzol z rúry. Vy sa tak môžete venovať dochucovaniu pripravovaného pokrmu. Vďaka vysokej teplote sa pomocou pyrolytického čistenia spália všetky zvyšky jedál prichytené na stenách, a tiež mastnota a ostatné nečistoty.

Vstavaná rúra Samsung disponuje rozmanitou paletou funkcií

Nezáleží na tom, či pečiete kačicu alebo sa chystáte na tortu, vstavaná rúra Samsung vám vždy poskytne vhodný program na dokonalú prípravu vašich jedál. Teplovzdušná rúra v sebe spája tie najlepšie vlastnosti na pečenie a ohrievanie. Funkcia rýchleho rozmrazovania pečiva a ďalších potravín je skvelým doplnkom tejto rúry. V tejto rúre s grilom nájdete všetko, čo potrebujete na prípravu chutných jedál. Parné pečenie je skvelou voľbou pre všetkých, ktorí chcú pripraviť svoje jedlá čo najzdravšie a čo najlepšie zachovať chuť aj nutričné hodnoty.

Efektívna príprava jedál a majstrovské stolovanie s Samsung

Set rúra a varná doska SAMSUNG NV7B4455UAS/U3 Dual Cook + SAMSUNG NZ64M3707AK/OL umožňuje rýchlejšiu a efektívnejšiu prípravu jedál a prispieva k bezchybnému stolovaniu. Kombinácia spodného a horného ohrevu vám umožní ľahko pripravovať jedlá s dokonalou kôrkou a správnym prepečením.

Bezpečná aj ľahko udržiavateľná

Vstavaná rúra Samsung je vybavená kvalitnými materiálmi a technológiami, ktoré zaisťujú jej bezpečné používanie a jednoduchú údržbu. Rúra je vybavená kvalitnými sklenenými vnútornými dvierkami so štvorvrstvovým bezpečnostným sklom. Dvierka rúry sú navrhnuté tak, aby umožňovali jednoduchú a rýchlu údržbu. Rúra disponuje špeciálnymi pántami, ktoré zaisťujú plynulé a tiché zatváranie dvierok. Vďaka detskému zámku môžete vypustiť starosti o tých najmenších šéfkuchárov. Rúra dokáže ovládací panel zablokovať, čím je znemožnená možnosť s ním manipulovať. Integrovaný ochladzovací systém prináša istotu v tom, že sa nebudú rozohrievať jednotlivé časti kuchynskej linky, ktoré sa rúry dotýkajú.

Vstavaná rúra Samsung vás prekvapí svojou výbavou

Vstavaná rúra Samsung vám umožní maximálne pohodlie a variabilitu pri príprave vašich obľúbených jedál. Moderný displej vás bude starostlivo informovať o procese prípravy vášho obľúbeného pokrmu. Časovač poskytuje kontrolu nad procesom pečenia a zaručuje, že vaše jedlo bude vždy pripravené včas. Rúra disponuje moderným dotykovým ovládaním, ktoré umožňuje ľahké nastavenie s minimom tlačidiel a vysokou prehľadnosťou. Pre tých, ktorí chcú mať úplnú istotu, že ich jedlo je dokonale upečené, je pripravená termosonda, ktorá bude priebežne kontrolovať teplotu.​ Po dosiahnutí požadovanej teploty sa rúra automaticky vypne. V balení máte k dispozícii aj sieťový kábel so zástrčkou.

Programy:

gril, horný ohrev, okrúhle výhrevné teleso, parná funkcia, pravý horúci vzduch, rozmrazovanie a spodný ohrev

Rozmery:

59,6 × 59,5 × 57 cm (v × š × h)

Poznámka k inštalácii

Vyžaduje odbornú montáž elektrikárom.

Parametre a špecifikácia

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Inštalácia

Inštalácia
Áno Hotovo!

Vlastnosti

Rozmery rúry

Výška
59,6 cm Hotovo!
Šírka
59,5 cm Hotovo!
Hĺbka
57 cm Hotovo!

Farba rúry

Farba
Antikorová Hotovo!

Vybavenie rúry

Výbava
4-vrstvové sklo dvierok, Časovač, Detská poistka, Displej, Dotykové ovládanie, Ochladzovací systém, Termosonda, Tlmené zatváranie dvierok Hotovo!
Sieťový kábel
Áno, so zástrčkou Hotovo!

Energetický štítok rúry

Energetická trieda
A+ Hotovo!

Objem rúry

Objem
76 l Hotovo!

Zapojenie a montáž

Zapojenie
Elektrikár Hotovo!

Funkcie a vlastnosti varnej dosky

Počet platničiek
4 Hotovo!

Rozmery varnej dosky

Výška
5,7 cm Hotovo!
Šírka
69 cm Hotovo!
Hĺbka
52 cm Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Vyhotovenie varnej dosky

Hrany
Rovné hrany Hotovo!
Rámik
Bez rámika Hotovo!
Vzhľad
Čierne sklo Hotovo!
Vyhotovenie
Možnosť zapustenia do dosky Hotovo!
Povrch
Sklo Hotovo!

Pripojenie varnej dosky

Pripojenie
230 V, 400 V Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre SAMSUNG NV7B4455UAS/U3 Dual Cook + SAMSUNG NZ64M3707AK/OL Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SAMSUNG NV7B4455UAS/U3 Dual Cook + SAMSUNG NZ64M3707AK/OL.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií