LEGO v APP pro AP+

Samsung WW80J3283KW/LE

Zobraziť katalóg
Samsung WW80J3283KW/LE
5 1 hodnotení
Práčka s predným plnením spredu plnená, A+++, náplň 8 kg, rýchle pranie 15 min., 10 programov, plákanie, odstreďovanie, teplota 20, 40, 60, 95 °C, LED, ukazovateľ stavu prania, keramické výhrevné teleso, DiamondDrum bubon, biela
Kód:  FAC25601 Produktové číslo:  WW80J3283KW Stránky výrobcu
Samsung WW80J3283KW/LE Predaj skončil

Samsung WW80J3283KW/LE

SAMSUNG WW80J3283KW/LE je spredu plnená automatická práčka, ktorá poteší nielen príjemným dizajnom, ale predovšetkým množstvom inteligentných funkcií, ktoré vám uľahčia pranie. Ponúka rýchlosť 1200 otáčok za minútu a umožňuje vloženie až 8 kilogramov špinavej bielizne. Aj napriek špičkovým funkciám a inteligentnej technológii patrí do mimoriadne úspornej energetickej triedy A+++, čo znamená veľkú úsporu pre rodinný rozpočet. Za celý rok spotrebujete len 8100 litrov vody pri približne 220 cykloch prania. Ovládanie a informácie o praní sprostredkováva veľký ovládací panel s LED indikátormi a displejom zobrazujúcim zostávajúce minúty do konca pracieho programu.

Kľúčové vlastnosti

  • Energetická trieda A+++
  • Diamantový bubon
  • Úspora času pri menšom množstve bielizne
  • Ochrana pred kolísaním napätia
  • Prednastavené ukončenie pracieho cyklu
  • Keramické výhrevné teleso

Dokonalá starostlivosť o každý kúsok bielizne

Diamantový bubon vybavený jemnými priehlbinami a hladkými hrebeňmi v tvare diamantov umožňuje extrémne šetrné pranie. Malé otvory umožňujú efektívne prúdenie vody a zabraňujú zachyteniu a poškodeniu tkanín. Bez obáv môžete prať aj to najjemnejšie oblečenie. Ak máte málo bielizne a najmä málo času, nie je iná možnosť, ako zvoliť program Rýchle pranie. Rýchle a účinné pranie zľahka znečistenej bielizne ušetrí veľa času, ktorý môžete venovať svojim obľúbeným činnostiam.

Moderné technológie

Veľmi praktická je ochrana pred kolísaním napätia Volt Control. Ochráni práčku pred kolísaním a poklesmi napätia, čím zvyšuje spoľahlivosť zariadenia a predovšetkým predlžuje jeho životnosť. Tento systém zvládne stabilizovať kolísanie napätia až o 25 % a po výpadku prúdu práčku automaticky reštartuje.

S pomocou funkcie odloženého štartu si môžete ľubovoľne nastaviť dobu spustenia pracieho cyklu. Čas prania môžete odložiť až o 19 hodín a môžete ho tak prispôsobiť svojim časovým možnostiam alebo napríklad využiť lacnejší nočný prúd.

Programy

  • Detská starostlivosť, Bavlna, Džínsovina, Plákanie + žmýkanie, Otáčanie, Športové oblečenie, Syntetika, Vlna, 15-minútové rýchle pranie, eBavlna, Predpierka, Intenzívny, Plákanie+

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Samsung WW80J3283KW/LE
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SAMSUNG WW80J3283KW/LE.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií