AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

SAMSUNG WW80K6414QW AddWash + SAMSUNG DV90M6200CW/LE

Zobraziť katalóg
SAMSUNG WW80K6414QW AddWash + SAMSUNG DV90M6200CW/LE
Set práčka a sušička - práčka: energetická trieda A+++, hmotnosť náplne 8 kg, ročná spotreba energie 116 kWh/annum, trieda účinnosti odstreďovania A, hlučnosť 54 dB, invertorový motor, odložený štart, rýchly program, displej, detská poistka, invertorový motor, odložený štart, rýchly program, displej a detská poistka, sušička: energetická trieda A+++, ročná spotreba energie 194 kWh/annum, hmotnosť náplne 9kg, hlučnosť 65 dB, displej a odložený štart
Kód:  SAMSET14 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SAMSUNG WW80K6414QW AddWash + SAMSUNG DV90M6200CW/LE Predaj skončil

SAMSUNG WW80K6414QW AddWash + SAMSUNG DV90M6200CW/LE

Využite našu skvelú ponuku a vybavte si domácnosť modernými spotrebičmi od spoločnosti Samsung. V tomto prípade ide o praktickú zostavu práčky WW80K6414QW AddWash a sušičky DV90M6200CW/LE. Obidva spotrebiče vynikajú moderným dizajnom, novodobými technológiami, účinnosťou, energetickou nenáročnosťou a automatickým Smart Check monitorovacím systémom a Smart Control ovládaním. Zaiste vás poteší jednoduché a intuitívne ovládanie oboch spotrebičov. Práčka je vďaka prítomnosti invertorového motora veľmi tichá. Jednou z jej predností sú praktické dvierka AddWash na pridanie zabudnutej bielizne či pracieho prostriedku počas prania. Sušička disponuje tepelným čerpadlom na účinnejší, úspornejší a šetrnejší spôsob sušenia bielizne.

Kľúčové vlastnosti práčky SAMSUNG WW80K6414QW AddWash

  • Výkonné a šetrné pranie s technológiou Eco Bubble
  • Úsporný spotrebič (A+++) s detskou poistkou a prehľadným displejom
  • Intuitívne ovládanie práčky Samsung WW80K6414QW AddWash
  • Dostatočná kapacita na 8 kg bielizne, odložený štart
  • Inteligentný systém Smart Check, ovládanie Smart Control
  • 14 pracích programov a ďalšie funkcie, rýchlosť odstredenia 1 400 ot./min
  • Vynikajúci invertorový motor s dlhou životnosťou a zárukou 10 rokov
  • Dômyselný dizajn AddWash umožní pridávať bielizeň aj počas prania

Práčka Samsung WW80K6414QW AddWash

Práčka patrí do energetickej veľmi úspornej triedy A+++, ktorá vám zaručuje podstatnú úsporu energie. Kapacita bubna je na 8 kg špinavej bielizne. Veľkou prednosťou práčky je skutočnosť, že či už budete prať v teplej alebo studenej vode, vždy dosiahnete skvelé výsledky pomocou riešenia Eco Bubble. To premení použitý prací prostriedok na aktívnu penu, ktorá ľahko prenikne do textílií a odstráni odolné nečistoty. Zaschnuté a usadené nečistoty potom nemajú šancu s technológiou Bubble Soak. Zaiste oceníte možnosť dodatočného vloženia zabudnutej bielizne aj počas prania. Vďaka dvierkam AddWash je to úplne bezpečné.

Funkcia Smart Check a Smart Control na inteligentné ovládanie a diagnostiku problémov

Práčka Samsung WW80K6414QW AddWash je vybavená inteligentným systémom automatickej diagnózy práčky. Možné problémy so správnou funkciou sú tak mapované hneď od ich počiatku. Tento moderný systém Smart Check zasiela informácie do prehľadnej aplikácie na vašom smartfóne. Vďaka inovatívnym inteligentným funkciám spoločnosti Samsung je pranie oveľa jednoduchšie. Funkcia Smart Control vám pomocou aplikácie umožní na diaľku ovládať a sledovať pranie. Nech už ste kdekoľvek, môžete ho okamžite spustiť alebo pozastaviť a sledovať výbery cyklu, zostávajúci čas a upozornenie na dokončenie.

Sušička bielizne SAMSUNG DV90M6200CW/LE

Sušička bielizne SAMSUNG DV90M6200CW/LE sa dokonale postará o usušenie vašej bielizne a oblečenia. Vďaka technológii tepelného čerpadla ponúka účinnejší, úspornejší a šetrnejší spôsob sušenia. Inteligentný sušiaci systém OptimalDry s detekciou vlhkosti, teploty a čistoty tepelného výmenníka umožní priebežnú úpravu času sušenia, aby sa dosiahli najlepšie výsledky. Systém pritom súčasne chráni bielizeň pred poškodením a znižuje spotrebu energie. Sušička disponuje kapacitou na 9 kg bielizne, ktoré ochráni pred pokrčením.

Kľúčové vlastnosti sušičky SAMSUNG DV90M6200CW/LE

  • S technológiou tepelného čerpadla na šetrné a úsporné sušenie
  • Inteligentný sušiaci systém OptimalDry na priebežnú úpravu času sušenia
  • Výborná sušička SAMSUNG DV90M6200CW/LE s kapacitou 9 kg
  • Funkcia Smart Check na automatickú diagnostiku sušičky
  • S inovovaným filtrom 2 v 1 obsahujúci 2-vrstvý sieťový filter
  • Sušička SAMSUNG s indikátorom vody v nádobke
  • Možnosť usušenia menšieho množstva bielizne za 35 minút
  • Technológia AirWash pre voňavú a sviežu bielizeň
  • S funkciou odloženého štartu a detskou poistkou
  • Vhodná na usušenie všetkých druhov bielizne vrátane lôžkovín

Moderný systém OptimalDry

Medzi najlepšie funkcie sušičky DV90M6200CW/LE určite patrí využitie špeciálneho motora, ktorý je dokonale tichý a mimoriadne spoľahliv,ý a ďalej potom Crystal Gloss dvierka. Zaiste oceníte tiež úsporný OptimalDry systém – inteligentný sušiaci systém s detekciou zostatkovej vlhkosti, teploty a čistoty tepelného výmenníka. Vďaka senzorom je čas sušenia priebežne upravovaný na najlepšie výsledky. Vaše oblečenie je zároveň chránené pred poškodením a znižuje sa spotreba energie. Výrobok sa môže pýšiť hodnotením energetickej účinnosti A+++. Usušíte svoju bielizeň rýchlo, kvalitne a s čo najmenšou spotrebou energie.

S indikátorom vody v nádobke

Inovovaný filter 2 v 1 obsahuje 2-vrstvý sieťový filter, ktorý udržuje optimálny sušiaci výkon a to bez toho, aby sušička potrebovala čistiaci filter pre tepelný výmenník. V prípade, keď bude potrebné vyčistiť filter a tepelný výmenník, upozornia vás na to dva integrované alarmy. Sušička SAMSUNG rovnako disponuje indikátorom vody v nádobke, ktorý priebežne monitoruje, koľko vody bolo z oblečenia extrahované a skondenzované. Vďaka tomu jednoducho zistíte, či je nutné nádobku vyprázdniť pred ďalším sušením.

Sušička Samsung sa postará o všetky druhy bielizne

Sušička sa dokonale postará o všetky druhy oblečenia a bielizne. Šetrne a vždy s perfektným výsledkom usuší jemnú bielizeň, košele, vlnené oblečenie, bavlnu, syntetiku, outdoorové oblečenie, uteráky a dokonca disponuje špeciálnym programom na lôžkoviny. SAMSUNG DV90M6200CW/LE sa o každý kúsok bielizne a oblečenia postará so skutočne maximálnou šetrnosťou a súčasne precíznym výsledkom.

Parametre a špecifikácia

Energetická trieda
A+++ Hotovo!
Spotreba energie
1,43 kWh Hotovo!
Kapacita sušičky
9 kg Hotovo!
Odhadovaná ročná spotreba energie
194 kWh/annum Hotovo!
Hlučnosť
65 dB Hotovo!
Účinnosť
B Hotovo!

Pripojenie a kompatibilita

Pripojenie
WiFi Hotovo!

Energetické parametre sušičky

Energetická trieda
A+++ Hotovo!
Kapacita sušičky
9 kg Hotovo!
Účinnosť
B Hotovo!
Hlučnosť
65 dB Hotovo!
Spotreba energie
1,43 kWh Hotovo!
Odhadovaná ročná spotreba energie
194 kWh/annum Hotovo!

Farba sušičky

Farba
Biela Hotovo!

Farba práčky

Farba
Biela Hotovo!

Funkcie

Rozmery sušičky

Výška
85 cm Hotovo!
Šírka
60 cm Hotovo!
Hĺbka
65 cm Hotovo!

Rozmery práčky

Výška
85 cm Hotovo!
Šírka
60 cm Hotovo!
Hĺbka
55 cm Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, dle výrobce je sušička hlubší jak pračka. Je možné susičku dát na pračku? Děkuji za odpověď

Dobrý den, máme do koupelny 60tky dveře, je vyzkoušeno zda jde pračka a sušička dostat dovnitř nebo zda není šance a něco tam přečnívá apod.?Děkuji.

dobrý den u pračky udáváte hloubku 55 cm ale realná je cca 62cm když postavim vedle sušičku z tohoto setu budou aspon stejně?nebo je opravdu sušička o tolik hlubší i v realu ne jen na papíře?

Dobrý den, je k pračce přiložena přívodová hadice s funkcí Aqua stop? Pokud ne, jaký konkrétní typ lze k pračce připojit?

Vážená paní či pane, je možné tuto sušičku umístit do prostoru, ve kterém je (kvůli dveřím) maximální možná hloubka od zdi 66 cm? Tato maximální hloubka je u boční stěny sušičky, takže dvířka (uprostřed) mohou přesahovat i tuto hloubku. Sušičku plánujeme umístit nad pračku. Je třeba zvážit, že v půlce výšky pračky je vodní přípojka, která vyčnívá 6 cm od zdi.

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jestli tahle sušička je kondenzační. Děkuji za odpověď

Dobrý den, ráda bych se zeptala jaký spojovací díl dokoupit mezi tuto pračku a sušičku, když je potřebujeme v koupelně postavit na sebe a jaké rozměry tento díl má(hlavně výšku). Předem děkuji za odpověď.

Dobrý deň, je pri tomto sete zapotrebí položiť sušičku pod práčku či opačne ? A je možné napojiť sušičku na odtok vody alebo je potrebné vylievať nádobku? Ďakujem za odpoveď

Diskusia a poradňa k SAMSUNG WW80K6414QW AddWash + SAMSUNG DV90M6200CW/LE
Príslušenstvo pre SAMSUNG WW80K6414QW AddWash + SAMSUNG DV90M6200CW/LE Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SAMSUNG WW80K6414QW AddWash + SAMSUNG DV90M6200CW/LE.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií