AD elektro Star Wars

SanDisk Sansa Clip Jam 8 GB ružový

Zobraziť katalóg
SanDisk Sansa Clip Jam 8 GB ružový
4,0 2 hodnotení
MP3 prehrávač - microSDHC slot, MP3/WMA/AAC/WAV/Audible, FM tuner, 1" OLED displej, napájanie z USB, výdrž batérie až 18 hodín, hmotnosť 28g
Kód:  JV016m5 Produktové číslo:  SDMX26-008G-G46P Stránky výrobcu
SanDisk Sansa Clip Jam 8 GB ružový Predaj skončil

SanDisk Sansa Clip Jam 8 GB ružový

Vyskúšajte intenzívnejší zážitok pri behaní, práci či vo voľnom čase s prehrávačom SanDisk Sansa. Model Clip Jam je ideálnym kompromisom medzi príjemnou cenou a výbornou zvukovou kvalitou. Ultraľahké zariadenie s kompaktnými rozmermi sa vám ľahko zmestí do vrecka alebo si ho pomocou praktického klipu môžete pripevniť k oblečeniu alebo batohu. Jeho jasne výrazná ružová farba so zaujímavo vyhotovenými bokmi zaujme na prvý pohľad, takže aj v dave budete s prehrávačom vynikať.

Kľúčové vlastnosti

  • Ultraľahké a skladovateľné vyhotovenie
  • Čitateľný OLED displej
  • S klipom na upevnenie
  • Slot na microSD karty
  • FM rádio
  • Neobyčajný dizajn
  • Výdrž batérie celých 18 hodín na jedno nabitie
  • Podpora mnohých hudobných formátov

Kvalitné počúvanie

Prehrávač dokáže krásne vykresľovať všetky hudobné tóny, aby ste si svoju hudbu užili v skvelej kvalite. Pre presnejšie nastavenie použite vstavaný ekvalizér. Jedno palcový OLED displej je veľmi dobre čitateľný aj pri športových aktivitách na ostrom slnku. Päť tlačidiel umožňuje ovládať zariadenie oveľa rýchlejšie a ľahšie ako kedykoľvek predtým.

Interná pamäť zariadenia je celých 8 GB a úložisko môžete ľahko rozšíriť pomocou microSD karty až o ďalších 32 GB. Pri sebe tak môžete mať všetky svoje obľúbené skladby a vyberať si presne podľa nálady, ktorý žáner bude pre túto chvíľu ten pravý. Ani o výdrž sa nemusíte strachovať, prehrávač s vami vydrží 18 hodín bežného počúvania na jedno nabitie. Ak budete mať chuť na niečo iné ako nahranú hudbu, skúste vysielanie FM rádia a nalaďte si svoju obľúbenú stanicu.

Podporované formáty:
MP3, WMA (bez DRM), AAC, WAV a Audible (iba s DRM)

Obsah balenia:
MP3 prehrávač
Slúchadlá
USB kábel
Užívateľská príručka

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre SanDisk Sansa Clip Jam 8 GB ružový
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SanDisk Sansa Clip Jam 8GB růžový. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SanDisk Sansa Clip Jam 8 Gigabyte Rosa. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SanDisk Sansa Clip Jam 8 Gigabyte Rosa. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SanDisk Sansa Clip Jam 8 gigabájt rózsaszín.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií