AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Scarlett SL 1545 SILVER

Zobraziť katalóg
Scarlett SL 1545 SILVER
Mlynček na kávu 150 W, kapacita 70 g kávy, antikorové nože
Kód:  SCAMK001 Produktové číslo:  5050370154501

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Scarlett SL 1545 SILVER

Veľmi vydarený mlynček na kávu z nehrdzavejúcej ocele s praktickým priehľadným viečkom pracuje pri príkone 150 W a poskytuje možnosť mletia až 70 gramov zrnkovej kávy, čo stačí na prípravu viac ako desiatich šálok naraz. Pre vašu bezpečnosť je zapnutie podmienené zatvorením viečka, ktoré je zároveň priehľadné a tým umožňuje kontrolovať celý priebeh mletia. Vďaka podarenému dizajnu spotrebiča sa navyše nejedná len o praktické príslušenstvo, ale aj o veľmi elegantný a štýlový doplnok každej kuchyne. Pre milovníkov pravej zrnkovej kávy ide takmer o nutnosť. Vďaka extrémne kompaktným rozmerom sa navyše zmestí aj do najmenších kuchýň.

Kľúčové vlastnosti

  • Ostrie z nehrdzavejúcej ocele
  • Poistka proti preťaženiu
  • Úložný priestor pre kábel
  • Priehledné bezpečnostné viečko
  • Veľké spúšťacie tlačidlo na ľahkú obsluhu
  • Pohodlná príprava kávy až pre desať šálok

Bezpečnosť a jednoduchá obsluha je na prvom mieste!

Maximálna bezpečnosť zabezpečuje predovšetkým fakt, že mlynček je možné uviesť do prevádzky len s nasadeným vekom. Bezpečnosť je umocnená ďalším bezpečnostným prvkom, a to je poistka proti preťaženiu. Scarlett SL 1545 sa tiež veľmi jednoducho ovláda - svedčí o tom jediné tlačidlo "štart", takže s obsluhou si hravo poradí aj úplný amatér či technicky menej zdatný jedinec. Ľahko sa aj čistí.

 
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je u tohoto kávového mlýnku možnost regulace jemnosti mletí? Pokud ne, jaká hrubost je nastavena? Předem děkuji za odpověď.

Diskusia a poradňa k Scarlett SL 1545 SILVER
Príslušenstvo pre Scarlett SL 1545 SILVER Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Scarlett SL 1545 SILVER. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Scarlett SL 1545 SILVER. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Scarlett SL 1545 SILVER.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií