AD homeoffice AlzaBoxy Q1

Seasonic Focus GX 850 W Gold

Zobraziť katalóg
Seasonic Focus GX 850 W Gold
5 4 hodnotení
PC zdroj 850W, ATX, 80 PLUS Gold, 6 × PCIe (8-pin), 6 × PCIe (6-pin), 10 × SATA, aktivny PFC, tepelná regulácia otáčok a sieťový vypínač, 120 mm ventilátor,, hĺbka 140 mm
Kód:  UE314gx85 Produktové číslo:  FOCUS-FX-850 Stránky výrobcu

Seasonic Focus GX 850 W Gold

Každý počítač, pracovná stanica či server nemôže fungovať bez spoľahlivého zdroja. Výber zdroja je často podceňovaný, a to nie je dobre. Okrem dodania vstupného prúdu do PC ovplyvňuje tiež životnosť komponentov a veľkosť odberu energie. Seasonic Focus GX 850 W Gold má na starosti spoľahlivý prevod sieťového napätia do jednotlivých častí, ktoré zabezpečia napájanie pre prepojené diely. ATX počítačový zdroj 850 W je ideálny pre počítače s najvyšším možným výkonom. Napájací zdroj na PC skrýva 120mm ventilátor, ktorý zmenšuje nadpriemerné teploty a podporuje jeho životnosť. Prívod elektrického napätia zvládnete pohotovo stopnúť prostredníctvom zabudovaného vypínača.

Základné vlastnosti 850 W PC zdroja Seasonic Focus GX 850 W Gold

  • Aktívna kompenzácia účinníka (PFC)
  • Formát ATX je známy ako jeden z najvyužívanejších formátov vo väčšine dnešných PC
  • Tepelná regulácia otáčok ochráni zdroj PC Seasonic Focus GX 850 W Gold pred nebezpečnými zmenami teplôt
  • PC Zdroj ponúkne 6 × PCI Express 8-pin konektor a 6 × na zapojenie náročnejších grafických kariet
  • Ďalej ponúkne takisto 10 × Serial ATA konektor na napájanie pevných diskov, SSD alebo DVD mechaník
  • Typ ochrany PC zdroja: prepäťová ochrana (OVP), podpäťová ochrana, nadprúdová ochrana (OCP), ochrana proti preťaženiu (OPP), ochrana proti skratu (SCP) a ochrana proti prehriatiu (OTP)
  • Potrebný výkon zdroja je odvodený od toho, aké komponenty k nemu budú pripojené. Potrebný príkon pre jednotlivé komponenty nájdete v ich popise.

Parametre a špecifikácia

Výkon
850 W Hotovo!
Formát
ATX Hotovo!
Výbava a funkcie
Aktivny PFC, Tepelná regulácia otáčok, Sieťový vypínač Hotovo!
Typ ochrany
Prepäťová ochrana (OVP), Podpäťová ochrana, Nadprúdová ochrana (OCP), Ochrana proti preťaženiu (OPP), Ochrana proti skratu (SCP), Ochrana proti prehriatiu (OTP) Hotovo!
Certifikácia
80 PLUS Gold Hotovo!

Výkon a formát

Výkon
850 W Hotovo!
Formát
ATX Hotovo!

Výbava

Výbava a funkcie
Aktivny PFC, Tepelná regulácia otáčok, Sieťový vypínač Hotovo!
Typ ochrany
Prepäťová ochrana (OVP), Podpäťová ochrana, Nadprúdová ochrana (OCP), Ochrana proti preťaženiu (OPP), Ochrana proti skratu (SCP), Ochrana proti prehriatiu (OTP) Hotovo!

Účinnosť

Certifikácia
80 PLUS Gold Hotovo!

Konektory

Konektory
ATX 24pin, CPU 8pin / 4+4pin, Molex 4pin, PCI-E 8pin / 6+2pin, SATA 15pin Hotovo!
Počet PCI Express 8-pin
Hotovo!
Počet PCI Express 6-pin
Hotovo!
Počet Serial ATA 15-pin
10× Hotovo!
Počet Molex HDD 4-pin
Hotovo!
Počet Molex FDD 4-pin
Hotovo!

Chladenie

Veľkosť ventilátora
120 mm Hotovo!

Rozmery

Šírka
150 mm (15 cm) Hotovo!
Výška
86 mm (8,6 cm) Hotovo!
Hĺbka
140 mm (14 cm) Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, bude délka kabelů stačit mezi komponenty i v klasické počítačové skříni (té standard velké), zdají se být trochu kratší nebo mě mate ta fotka a jsou jen složené a dají se pak poroztáhnout? Děkuji za odpověd

Dobrý den, potřebovala bych co nejrychleji vědět, jestli je tento zdroj vhodný pro sestavu, je už starší, ale zdroj potřebuji a chci se ujistit, že nebudou problémy jako napájení apod.: MoBo: msi-7360 HDD:WD Black 2tb cpu: intel core duo 2.53ghz gpu: radeon saphire R7 250 boost dvd mechanika LG stará asi14 let Sestava je už starší a tak ještě ujištění, je tento zdroj bezpečný pro mou sestavu? Není možné, že by jakýkoliv z komponentů usmažil, že? hlavně tedy co se týká základní desky. Také ještě otázka, musím nějak upravovat spotřební nastavení napájení pro počítač a jeho komponenty s tímto zdrojem nebo stačí jen nainstalovat zdroj do počítače? Jsou u zdroje všechny potřebné kabely pro všechny vypsané komponenty? Jen se ujištuji. Nebude problém s instalací/namontováním (díry na šrouby na zadní části apod.) tohoto zdroje do klasické počítačové skříně (big tower) cca. z roku 2008 s pozicí pro zdroj nahoře ve skříni? Omlouvám se za délku dotazu Prosím o rychlou odpověd, spěchá! Děkuji moc!

Dobry den, muzu se zeptat kolik je ke zdroji dodano PCIe kabelu? Potreboval bych na zdroj pripojit CPU + 2x Rx580 (obe 4+3 pin PCIe). POdle obrazku kabelu dodane kabely stacit nebudou.

Dobry den, Chtel bych se zeptat jestli to vydrzi 2x RTX 2080 Ti 11GB a processor Intel Core i9?

Diskusia a poradňa k Seasonic Focus GX 850 W Gold
Príslušenstvo pre Seasonic Focus GX 850 W Gold Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Seasonic Focus GX 850W Gold. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Saisonischer Fokus GX 850W Gold. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Saisonischer Fokus GX 850W Gold.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií