AD elektro AD elektro

Segway® PT x2 SE

Zobraziť katalóg
Segway® PT x2 SE
Hoverboard –, 0.765Ah batéria
Kód:  SEGW02

Segway® PT x2 SE

Túžite preskúmať turistické chodníky, kopcovitý terén alebo napríklad pláž, ale nechce sa vám chodiť pešo? S novým osobným transportérom Segway x2 sa dostanete všade, kde si len budete priať. Poskytuje totiž vyšší výkon s minimálnym dopadom na životné prostredie. Disponuje pneumatikami s robustnými blatníkmi, lítium-iónovými batériami a špeciálne ladeným softvérom. Táto kombinácia prekoná a zvládne každý terén. 

Kľúčové vlastnosti

  • Vhodný do akéhokoľvek terénu, s výnimkou mestských chodníkov
  • Dojazd až 18 km
  • Max. rýchlosť 20 km/h
  • Nízkotlakové pneumatiky pre elimináciu otrasov
  • Odolné blatníky pre ochranu pred štrkom a odlietajúcimi kamienkami
  • Hliníkové rámy
  • Zabudované držadlá pre bezpečný úchop a prípadné uchytenie batožiny
  • Revolučná technológia riadidiel LeanSteer
  • Bezdrôtový ovládač InfoKey

Nebojte sa otrasov

O elimináciu otrasov sa postarajú nízkotlakové pneumatiky, ktoré nemajú problém ani s výletom do extrémne kľukatého terénu. Plynulú jazdu po dláždenom povrchu zase zaistí stabilný stredný rám. Piesok, tráva, štrk, hlina či turistický chodník? Vďaka širšiemu rázvoru zvyšujúcemu stabilitu na nerovnostiach sa v novom Segway x2 môžete smelo prechádzať rozličnými prostrediami. Vyhnite sa iba bežným mestským chodníkom.

Stabilná jazda v nerovnom teréne

Lithuim-iónové batérie zaistia až 18 km úžasne pohodovej a plynulej jazdy v akomkoľvek teréne. Štrk a odletujúce kamienky vás neohrozia, pretože Seqway x2 disponuje odolnými blatníkmi. Chráni vás aj pri naklonení do zákruty. Bezpečný úchop garantujú držadlá zabudované v hliníkových rámoch blatníkov. Slúžia zároveň aj ako praktické držiaky pre uchytenie nákladu.

Všetko pre bezpečnú a hladkú prevádzku

Bezdrôtový ovládač InfoKey umožní sledovanie jazdy od začiatku až do konca. Vďaka nemu získate dokonalý prehľad o rýchlosti, prejdenej vzdialenosti a stave batérií. Dokáže dokonca aktivovať zabezpečenia. Neustále monitoruje všetky dáta podávajúce komplexné informácie o hladkom priebehu jazdy. Špeciálne riadidlá LeanSteer sú nastaviteľné podľa individuálnych potrieb a rovnako tak, aby sa váš osobný transportér vošiel do kufrov všetkých bežných áut. Kopírujú prirodzený sklon ľudského tela, vďaka čomu takmer dokážu predvídať vaše pohyby a splniť tak všetky želania, čo sa smeru jazdy týka. Púšťa vás doľava alebo doprava podľa toho, kam sa práve chcete vydať. 

 

Parametre a špecifikácia

Kapacita
0,77 Ah Hotovo!
Veľkosť kolies
9,84" Hotovo!
Minimálna nosnosť
40 kg Hotovo!
Špeciálne vlastnosti
Diaľkové ovládanie Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Kapacita

Kapacita
0,77 Ah Hotovo!

Rozmery

Veľkosť kolies
9,84" Hotovo!

Nosnosť

Minimálna nosnosť
40 kg Hotovo!

Špeciálne vlastnosti

Špeciálne vlastnosti
Diaľkové ovládanie Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Max. rýchlosť

Max. rýchlosť
20 km/h Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jak je to s nabídkou příslušenství... baterie, blatníky, držáky atd. ?

Dobry den jak dlouho trva naskladneni

Diskusia a poradňa k Segway® PT x2 SE
Príslušenstvo pre Segway® PT x2 SE
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Segway® PT x2 SE. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Segway® PT x2 SE. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Segway® PT x2 SE. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Segway® PT x2 SE.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií