AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

SENCOR SBG 6030SS

Zobraziť katalóg
SENCOR SBG 6030SS
4,9 7 hodnotení
Elektrický gril – kontaktný, nastavenie 7 programov + manuálny program, 3 prevádzkové polohy (uzavretá/otvorená 90°/ otvorená 180°), nepriľnavé grilovacie dosky, regulácia teploty s indikátorom, príkon 2100W
Kód:  SENEL549 Produktové číslo:  SBG 6030SS Stránky výrobcu

SENCOR SBG 6030SS

Šťavnatá krkovička, svieža grilovaná cuketa alebo marinované špízy – tiež to grilovanie tak milujete? Najlepšie obdobie pre grilovanie je samozrejme v lete, praje nám počasie a trávime veľa času vonku. Ale prečo si to neužiť aj v priebehu roka, pokojne v zime? S elektrickým kontaktným grilom to nie je žiadny problém! SENCOR SBG 6030SS disponuje odnímateľnými grilovacími doskami s integrovanou vykurovacou špirálou a automatickou reguláciu teploty, vrátane snímania hrúbky potraviny. Gril je vyhotovený v exkluzívnom dizajne a jeho ovládanie je veľmi jednoduché a prehľadné pomocou displeja, ktorý zobrazuje jednotlivé fázy procesu pečenia. Tak naložte mäso, rozpáľte gril a dobrú chuť! 

Kľúčové vlastnosti elektrického grilu SENCOR SBG 6030SS

  • Elektrický kontaktný gril za skvelú cenu
  • Inteligentný displej zobrazujúci jednotlivé fázy procesu pečenia
  • Odnímateľné grilovacie dosky s nepriľnavým povrchom
  • 3 prevádzkové polohy
  • 7 automatických programov + manuálny režim
  • Automatická regulácia teploty a detekcie hrúbky potraviny
  • Vyberateľná odkvapkávacia miska na olej
  • Jednoduché čistenie pomocou papierovej utierky
  • Možnosť uloženia vo zvislej polohe

Elektrický gril plný vychytávok

U grilu SENCOR SBG 6030SS iste oceníte jeho 3 prevádzkové polohy. Môžete ho otvoriť na 90° a grilovať tak iba na jednej doske. Keď grilujete väčšie množstvo mäsa, je možné gril otvoriť na 180° a využiť tak obe grilovacie dosky. Grilovacie dosky sú vyrobené z nepriľnavého povrchu, nemusíte sa tak báť, že by sa pokrm k doske pripiekol. Gril možno samozrejme tiež úplne uzavrieť. 

Ďalšou vychytávkou je potom 7 automatických programov (mrazené potraviny, slanina, kurča, klobása, steak, ryba, hamburger), ktoré zaručia optimálne výsledky. 

Jednoduchá údržba vďaka nepriľnavým grilovacím doskám

Čistenie grilu vám nezaberie viac ako pár minút. Grilovacie dosky možno pohodlne vyčistiť len papierovými utierkami, pre dokonalú čistotu je možné ich aj umývať v umývačke. 

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál grilu
Antikorový Hotovo!

Rozmery plochy na grilovanie

Plocha na grilovanie
775 cm2 Hotovo!
Šírka plochy na grilovanie
25 cm Hotovo!
Hĺbka plochy na grilovanie
31 cm Hotovo!

Rozmery grilu

Výška grilu
16,2 cm Hotovo!
Šírka grilu
37,6 cm Hotovo!
Hĺbka grilu
33 cm Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
4,7 kg Hotovo!

Výbava

Výbava
Nepriľnavý povrch, Odkvapkávacia nádoba, Regulácia teploty, Vyberateľný rošt Hotovo!

Vlastnosti

Príkon
2 100 W Hotovo!
Počet programov
7 Hotovo!
Počet grilovacích plôch
2 Hotovo!
Viac parametrov

História Sencor sa začala písať v roku 1969 v Japonsku. Samotný názov „Sencor“ znamená v japončine „tisíc sŕdc“. V súčasnosti spoločnosť dodáva svoje výrobky do viac ako 25 krajín sveta. Ponuka spoločnosti je mimoriadne pestrá. Produkuje spotrebnú elektroniku, tablety a telefóny, kancelársku techniku, elektroniku do áut a produkty pre domácnosť a kuchyňu. Heslo Sencor je kvalita a ľúbivý dizajn za rozumnú cenu.

Poznámka:
» Všetky Stolné grily
» Všetky Prenosné grily

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre SENCOR SBG 6030SS Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SENCOR SBG 6030SS. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SENCOR SBG 6030SS.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií