AlzaBoxy Q1 alzaplus segmenty sda v2

SENCOR SDH 2010WH

Zobraziť katalóg
SENCOR SDH 2010WH
Odvlhčovač vzduchu odporúčaná veľkosť miestnosti 52 m2, odvlhčovacia kapacita 20l/deň, objem nádoby 3 l, hlučnosť 45 dB, časovač, anti-Freeze, displej a automatické vypnutie,
Kód:  SENSD201 Produktové číslo:  SDH 2010WH Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SENCOR SDH 2010WH

Odvlhčovač vzduchu SENCOR SDH 2010WH si vie poradit s nechcenou vlhkosťou v dome veľmi často spôsobujúcou nielen navlhnutie múrov, ale aj tvorbu plesní, čo podstatne ovplyvňuje vaše zdravie aj kvalitu bývania. Tento pohyblivý pomocník sa dá skvele použiť pre izby s veľkosťou plochy do 52 m2. Súčasne o jeho ideálnom výkone vypovedá aj odvlhčovacia kapacita 20 l/deň. So zachytávacou nádobou na kvapalinu s objemom maximálne 3 l si vystačíte pri nepravidelnom využití bez povinnosti výmeny. Prednosťou je nehlučná prevádzka s hodnotou 45 dB, a to znamená, že ho môžete zapnúť, aj keď ste doma.

Dôležité vlastnosti odvlhčovača vzduchu SENCOR SDH 2010WH

  • Odvlhčovacia kapacita 20 l/deň
  • Do veľkosti miestnosti 52 m2
  • Objem nádoby 3 l
  • Prídavné funkcie: časovač, Anti-Freeze, displej a automatické vypnutie

Užitočné funkcie odvlhčovača vzduchu SENCOR SDH 2010WH

SENCOR SDH 2010WH je vybavený aj časovačom, kde si na základe toho, ako potrebujete navolíte, kedy sa má prístroj zapnúť. Pokiaľ chcete prístroj používať v nevyhrievaných miestnostiach, hodí sa vám funkcia Anti-Freeze, ktorá chráni zariadenie pred zamrznutím. Pri naplnení nádobky sa tento typ odvlhčovača bez vášho pričinenia sám automaticky vypne. Ďalšou funkciou sa stal dobre čitateľný integrovaný displej na navolenie všetkých dostupných programov.

Parametre a špecifikácia

Odvlhčovacia kapacita
20 l/deň Hotovo!
Odporúčaná veľkosť miestnosti
52 m2 Hotovo!
Objem nádoby
3 l Hotovo!
Maximálna hlučnosť
45 dB Hotovo!
Funkcie
Časovač, Anti-Freeze, Displej, Automatické vypnutie Hotovo!

Vlastnosti

Odvlhčovacia kapacita
20 l/deň Hotovo!
Odporúčaná veľkosť miestnosti
52 m2 Hotovo!
Objem nádoby
3 l Hotovo!
Maximálna hlučnosť
45 dB Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Časovač, Anti-Freeze, Displej, Automatické vypnutie Hotovo!

História Sencor sa začala písať v roku 1969 v Japonsku. Samotný názov „Sencor“ znamená v japončine „tisíc sŕdc“. V súčasnosti spoločnosť dodáva svoje výrobky do viac ako 25 krajín sveta. Ponuka spoločnosti je mimoriadne pestrá. Produkuje spotrebnú elektroniku, tablety a telefóny, kancelársku techniku, elektroniku do áut a produkty pre domácnosť a kuchyňu. Heslo Sencor je kvalita a ľúbivý dizajn za rozumnú cenu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jaký význam má symbol P1 na display odsavače SENCOR SDH 2010WH. P2 znamená plnou nádobu. V návodu o symbolech na display toho moc není.

Dobrý den, chci se zeptat, jestli má tento odvlhčovač SENCOR SDH 2010WH skutečně funkci ionizaci vzduchu. V popisu výrobku to psané není ani na stránkách výrobce, ale v PDF návodu ano a i na fotce ovládacího panelu je vidět tlačítko pro zapíní této funkce.

Diskusia a poradňa k SENCOR SDH 2010WH
Príslušenstvo pre SENCOR SDH 2010WH Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SENCOR SDH 2010WH. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SENCOR SDH 2010WH.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií