PET AD homeoffice

Sencor SHD 7170WH

Zobraziť katalóg
Sencor SHD 7170WH
4,6 153 hodnotení
Fén na vlasy s ionizátorom, s difuzérom, cestovný, príkon 2000 W, ionizácia, studený vzduch a cestovná verzia, počet rýchlostí 2, počet teplôt 3, difuzér a koncentrátor, dĺžka prívodného kábla 1.7 m, farba biela
Kód:  EAT3223a Produktové číslo:  SHD7170WH Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sencor SHD 7170WH

Fén na vlasy Sencor SHD 7170WH má sklopnú rukoväť pre ľahšie skladovanie, čo oceníte najmä na cestách.Disponuje 2 stupňami rýchlosti, 3 stupňami výkonu a funkciou ionizácie, ktorá redukuje statickú elektrinu, zabraňuje poškodeniu a krepovateniu vlasov, umožňuje rýchlejšie vysúšanie a ľahšie rozčesávanie a dodáva vlasom viditeľný lesk. O pohon fénu Sencor sa stará veľmi tichý DC motor, ktorý pracuje pri príkone 2000 W.

Fénu Sencor SHD 7170WH nechýba tlačidlo studeného vzduchu, ktoré využijete pri fixácii a stylingu účesu, antibakteriálna úprava, odnímateľná zadná mriežka a praktické závesné očko.Ergonomicky tvarovaná rukoväť zaisťuje vysoko komfortné užívanie fénu ako pravákom, tak ľavákom.Vykurovacia špirála v tvare vlniek umožňuje udržanie konštantnej teploty po celú dobu vysúšania, vďaka čomu sú vlasy chránené pred extrémne horúcim vzduchom.Postriebrené kontakty prepínača zaisťujú dlhšiu životnosť. V balení okrem fénu na vlasy Sencor so vzduchovou tryskou nájdete aj objemový difuzér s priemerom 12 cm.

Parametre a špecifikácie:

Príkon:

2000 W

Dĺžka prívodnej šnúry:
1,7 m


Vlastnosti fénu Sencor SHD 7170WH:
Sklopná rukoväť
2 rýchlosti
3 stupne výkonu
Funkcia ionizácie
Studený vzduch
Ultraľahká konštrukcia
Antibakteriálna povrchová úprava
Odnímateľná zadná mriežka pre ľahšie čistenie
Tichý DC motor
Ergonomicky tvarovaná rukoväť
Vykurovacia špirála v tvare vlniek
Závesné očko
Tepelná poistka proti prehriatiu motora

Hmotnosť:
360 g

Obsah balenia:
Fén SENCOR SHD 7170WH
Vzduchová tryska
Objemový difuzér
Návod napoužitie

Farebné vyhotovenie fénu Sencor:
Bielo - šedá

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov

História Sencor sa začala písať v roku 1969 v Japonsku. Samotný názov „Sencor“ znamená v japončine „tisíc sŕdc“. V súčasnosti spoločnosť dodáva svoje výrobky do viac ako 25 krajín sveta. Ponuka spoločnosti je mimoriadne pestrá. Produkuje spotrebnú elektroniku, tablety a telefóny, kancelársku techniku, elektroniku do áut a produkty pre domácnosť a kuchyňu. Heslo Sencor je kvalita a ľúbivý dizajn za rozumnú cenu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, mohu se zeptat na velikost fenu? Jedná se o klasický rozměr nebo je to fen malý cestovní? Děkuji moc za odpověď.

Dobry den, Prosim Vas, aka su rozmery fenu v cm? Dobry by bol aj nakres. Dakujem

Dobrý den, je možné se nějak dostat k údaji o hlučnosti? Děkuji předem. Silvie

Diskusia a poradňa k Sencor SHD 7170WH
Príslušenstvo pre Sencor SHD 7170WH Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SENCOR SHD 7170WH. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sencor SHD 7170WH.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií