AD elektro AD elektro

Sencor SSS 6500N

Zobraziť katalóg
Sencor SSS 6500N
5 2 hodnotení
Bluetooth reproduktor – prenosný, 60W, Bluetooth, NFC technológia, USB, AUX, podpora Android/iPod/iPhone, 3 reproduktory, USB nabíjanie
Kód:  JN400n2 Produktové číslo:  SSS 6500N Stránky výrobcu

Sencor SSS 6500N

Prémiový Bluetooth reproduktor oblých tvarov zaujme vyznávačov hudby už na pohľad. SSS 6500N od značky Sencor pokrýva telo z brúseného hliníka a krycia mriežka potiahnutá exkluzívnou tkaninou zabraňujúcou skresleniu zvuku. Pre bezdrôtové pripojenie zdrojového zariadenia môžete využiť technológiu NFC či Bluetooth s dosahom až 15 metrov. Dostupná je však aj možnosť pripojenia cez 3,5 mm jack kábel či cez USB vstup. Reproduktor Sencor SSS 6500N tak môžete využiť na počúvanie v kombinácii s flash diskom alebo externým diskom.


Bluetooth reproduktor Sencor SSS 6500N

Sencor SSS 6500N, to je čistý, kvalitný a dynamický zvuk

Reproduktor SSS 6500N novo prináša špeciálnu technológiu DSP čiže digitálny zvukový procesor. Táto technológia slúži na úpravu zvuku tak, aby zabezpečila poslucháčovi čo najkvalitnejšie počúvanie. Vyrovnáva hlasitosti jednotlivých skladieb, stráži maximálnu hlasitosť, a to všetko s dynamickým a čistým zvukovým výstupom.


Elegantný reproduktor pre každého

O prvotriedne zvukové podanie sa starajú predovšetkým dva stredové reproduktory a jeden subwoofer s maximálnym výkonom až 60 W. Na vrchnej strane zariadenia, v elegantnom dizajnovom riešení, sa nachádzajú ovládacie tlačidlá. Pre lepšiu a rýchlejšiu orientáciu má reproduktor Sencor SSS 6500N zabudovanú indikáciu stavu pomocou LED diódy.

História Sencor sa začala písať v roku 1969 v Japonsku. Samotný názov „Sencor“ znamená v japončine „tisíc sŕdc“. V súčasnosti spoločnosť dodáva svoje výrobky do viac ako 25 krajín sveta. Ponuka spoločnosti je mimoriadne pestrá. Produkuje spotrebnú elektroniku, tablety a telefóny, kancelársku techniku, elektroniku do áut a produkty pre domácnosť a kuchyňu. Heslo Sencor je kvalita a ľúbivý dizajn za rozumnú cenu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Je normalne pri pocuvani hudby potichu ze reproduktor piska? Je stavany hlavne na vyuzitie na maximum? Dakujem.

Dobrý deň, Mám pár otázok. Dá sa reproduktor prenášať bez sieťe? Myslím napr.. Som vonku a mám USB kľúč, že pesničky idu z toho kľúča a hrá, alebo to musí byť prívod elektriny,alebo ako?... Napriklad : SENCOR SSS 81 s USB kľúčom hrá, bude hrať aj tento?

Dobrý den, je tento přístroj teda na baterie, nebo není ?

Dobrý den, Nikde jsem nenašel výdrž baterie bez napájení Děkuji

Má tento produkt batériu, alebo musí byť napájaný zo siete?

Diskusia a poradňa k Sencor SSS 6500N
Príslušenstvo pre Sencor SSS 6500N
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sencor SSS 6500N. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sencor SSS 6500N.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií