AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Sencor SWS 215

Zobraziť katalóg
Sencor SWS 215
4,3 14 hodnotení
Meteostanica s bezdrôtovým senzorom, veľký LED displej, meranie vnútornej a vonkajšej teploty, rádiom riadené hodiny, budík
Kód:  JN512l Produktové číslo:  SWS 215 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sencor SWS 215

Šikovná domáca meteorologická stanica vám poskytne maximálne presné informácie o vonkajšej aj vnútornej teplote. Okrem toho zobrazuje aj aktuálny čas, ktorý je riadený rádiovým signálom DCF a nastaviť si môžete budík s možnosťou opakovaného budenia. Pomocou 4 ikon navyše Sencor SWS 215 zobrazuje predpoveď počasia. Všetky informácie sú zobrazené na prehľadnom a predovšetkým veľkom zakrivenom LED displeji s modrým podsvietením a možnosťou regulácie jasu.

Praktický stojan umožňuje umiestnenie priamo na váš nočný stolík, pracovný stôl či poličku, tak aby ste mali meteostanicu neustále na očiach. Snímač vonkajšej teploty má dosah až 30 metrov vo voľnom priestore a napájanie je zabezpečené pomocou dvojice AAA batérií. Samotná meteorologická stanica je napájaná zo siete cez dodávaný sieťový adaptér. Samozrejmosťou je záložná batéria, ktorá zachová aktuálne dáta po dobu výpadku elektrického prúdu.

Kľúčové vlastnosti

  • Hodiny riadené rádiovým signálom DCF
  • Budík s opakovaným budením
  • Zobrazenie vnútornej a vonkajšej teploty
  • Predpoveď počasia pomocou 4 ikon
  • Veľký modrý LED displej
  • Nastavenie jasu displeja (vysoké a nízke)

Parametre a špecifikácie:

Rozsah teploty:
Vnútorné: 0 °C to +50 °C
Vonkajšie: -40 °C to 70 °C

Presnosť merania:
+1

Dosah senzora:
až 30 m vo voľnom priestore

Frekvencia vysielania:
433 MHz (iba jednokanálový senzor)

Napájanie meteostanice:
Batéria 1 × 3 V typ CR2032 (nie je súčasť dodávky) a sieťový adaptér DC 4,5 V/200 mA (súčasťou balenia)

Napájanie senzora:
2 × 1,5 V typ AAA (nie je súčasť balenia)

Rozmery meteostanice:
196 × 106 × 39 mm

Hmotnosť meteostanice:
220 g

Rozmery senzora:
50 × 105 × 35 mm

Hmotnosť senzora:
45 g

História Sencor sa začala písať v roku 1969 v Japonsku. Samotný názov „Sencor“ znamená v japončine „tisíc sŕdc“. V súčasnosti spoločnosť dodáva svoje výrobky do viac ako 25 krajín sveta. Ponuka spoločnosti je mimoriadne pestrá. Produkuje spotrebnú elektroniku, tablety a telefóny, kancelársku techniku, elektroniku do áut a produkty pre domácnosť a kuchyňu. Heslo Sencor je kvalita a ľúbivý dizajn za rozumnú cenu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Externí čidlo mi bylo odcizeno...Dá se použít čidlo od jiného typu (např. SWS 240, SWS 280) ? Pokud ne, dá se u Vás objednat čidlo originál k SWS 215?

Diskusia a poradňa k Sencor SWS 215
Príslušenstvo pre Sencor SWS 215 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sencor SWS 215. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sencor SWS 215.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií