PET AP+ plus nový vizuál

Sense SleepPeanut

Zobraziť katalóg
Sense SleepPeanut
Senzor – pre monitorovanie spánku a budík
Kód:  MOTH02b Rozšírená záruka +36 mesiacov Produktové číslo:  SE-PSL01-EN Stránky výrobcu
Sense SleepPeanut Predaj skončil

Sense SleepPeanut

Budíte sa často vyčerpaní a musíte sa doslova premáhať, aby ste vôbec vyliezli z postele? Môže to byť tým, že vás budík vytrhne z hlbokej fázy spánku a tomu môžete odteraz ľahko zabrániť. Inteligentný senzor SleepPeanut počas celej noci starostlivo monitoruje váš spánok a akonáhle je čas vstávať, prebudí vás svojím alarmom v tej najlepšej možnej fáze. Vložte tento 5 cm senzor pod prestieradlo a bežte spať ako ste zvyknutí. SleepPeanut sa o všetko ostatné postará vďaka sledovaniu tepelných zmien a pohybu. V posteli si ho ani nevšimnete, čím vás oslobodí od obmedzujúcich náramkov, ktoré sú obzvlášť pri spánku veľmi nepohodlné. Vyskúšajte si na vlastnej koži, ako správne načasovaným prebudením odštartujete váš deň sviežo a plní energie. 

Kľúčové vlastnosti

  • Podrobne sleduje váš spánok a pomáha vám spať kvalitne
  • Vzbudí vás v ľahkej fáze spánku pre príjemné ráno
  • Uchováva prehľadné štatistiky spánku
  • Batéria vydrží až 3 mesiace
  • Vstavaný reproduktor a možnosť tichého budenia
  • Kompatibilný s iOS a Androidom

Preskúma váš spánok

Senzor je prepojiteľný s inteligentným telefónom vybaveným operačnými systémami Android alebo iOS. Pomocou intuitívnej aplikácie si v telefóne nastavíte čas a spôsob budenia a navyše môžete sledovať veľmi podrobné štatistiky o vašom spánku a s ním súvisiacich návykoch. Sledujte, aký vplyv má na váš spánok šport, alkohol alebo deň strávený pri počítači. SleepPeanut vám môže pomôcť odhaliť príčinu problémov so spánkom. Detailná analýza spánku je navyše skvelou zábavou pre zvedavé typy.  

Aplikácia vám dá tiež vedieť, kedy je vhodný čas ísť do postele, aby ste mali zaistený dostatok času na odpočinok a zároveň budenie prebiehalo vo fáze ľahkého spánku. Vyberte si, či vás bude budiť telefón, senzor či zvolíte diskrétny režim budíka.  

Zobuďte sa čulí

Máte obavy, aby vás SleepPeanut nečakal príliš dlho na priaznivú fázu spánku a vy ste tak neprišli včas do práce alebo na schôdzku? Nič také vám nehrozí, čas budenia, ktorý zadáte, je najneskorší možný. SleepPeanut vás začne prehovárať vstať najskôr tridsať minút pred touto dobou v závislosti na vašej aktuálnej fáze spánku. 

Ani milovníci ranného polihovania sa o nič neukrátia, senzor umožňuje odložiť zvonenie o ďalších 10 minút, takže o svoju obľúbenú časť dňa určite neprídu. Začínajte deň prirodzene s chuťou a plní elánu, sami uvidíte, ako vás to naštartuje do ďalších činností. 

Doplňujúce informácie

Rozmery senzoru:
45 × 25 × 5 mm

Hmotnosť:
7,5 g

Typ batérie:
CR2032

Životnosť batérie:
Až 3 mesiace

Dosah:
Až 60 m

Obsah balenia:
Senzor S
ense SleepPeanut
Batéria CR2032
Klipsa pre senzor
Obojstranne lepiaca páska pre pripevnenie senzoru k matracu

TIP: Plánujete si zostaviť vlastnú inteligentnú domácnosť a neviete, kde začať? Potom si nezabudnite prečítať náš podrobný návod Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť!

Parametre a špecifikácia

Určenie
Spánok Hotovo!

Určenie

Určenie
Spánok Hotovo!
Poznámka:
» Všetky monitory spánku
» Všetky diagnostické prístroje

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Až baterie dojde, potom to můžu vyhodit? :)

koupil jsem sense sleep rozbalené, chybí baterie (to bych oželel), ale nedaří se mi registrovat k mobilu, ten kdo to měl přede mnou to zaregistroval a registraci nezrušil a sense nedovolí jen kus registrovat na více zařízení (asi) poradíte co dělat? píše mi to "všechny nalezené ořechy jsou již zaregistrované"

Zdravím. Nedaří se mi přístroj spárovat s iPhonem. Provedl jsem vše podle přiloženého manuálu (vyndat baterku, vypnout BT na mobilu apod.), ale stále nic. Netuší někdo, co s tím? Předem díky za radu.

Diskusia a poradňa k Sense SleepPeanut
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sense SleepPeanut. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sense Sensor SleepPeanut. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sense Sensor SleepPeanut. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sense SleepPeanut alvásérzékelő.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií