Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Sety kuchynského drezu a batérie bazár

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka
SINKS
(3)
Materiál
Chróm
(2)
Granit
(3)
Príslušenstvo
Pripájacie hadičky
(3)
Montážny balíček
(3)
Hľadáte lacný, ale napriek tomu 100 % funkčný tovar? Ste na správnom mieste. Ušetrite a preskúmajte svet rozbaleného, zánovného alebo použitého tovaru. Všetko prechádza rukami našich špecialistov, takže sa nemusíte báť, že dostanete nefunkčný, nespoľahlivý, poškodený alebo zašpinený výrobok.

Rozbalené – nový tovar v perfektnom stave s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale niekto otvoril pred vami. Prečo? Išlo napríklad o nevhodný darček. Tovar sme opäť starostlivo zabalili do pôvodného obalu a teraz možno čaká práve na vás. V plnej paráde a navyše s cenovkou, ktorá je značne nižšia.

Spoľahlivosť za parádnu cenu – žiadny háčik v tom nehľadajte. Všetko sme dôkladne skontrolovali a s istotou vám ponúkame plnú záruku, teda 24 mesiacov.

Zánovné – plne funkčný tovar, ktorý už utrpel nejaké to drobné škrabnutie spôsobené bežným používaním. Vo väčšine prípadov ho dostanete s kompletným príslušenstvom. Ide o spoľahlivé produkty, ktoré predchádzajúce dobrodružstvo nijako výrazne nepoznamenalo a teraz čakajú na nového majiteľa. Na zánovný tovar vám dáme takmer plnú záruku 21 mesiacov.

Zo všetkých síl sa snažíme zachovať pôvodné balenie a často sa nám to podarí. Prioritou je ale ochrana, a preto niekedy musíme v prípade zánovného tovaru siahnuť po náhradnej škatuli.

Použité – úplne funkčný tovar pripravený na okamžité používanie, čo vám s pokojom garantujeme zárukou na 12 mesiacov. Môže sa stať, že produkt dostanete iba so základným príslušenstvom. Balenie ale vždy obsahuje všetko, čo je potrebné na plnohodnotné použitie výrobku. Sú to bezchybné alebo servisované produkty, ktoré ani napriek viditeľnejšiemu opotrebovaniu nepatria do starého železa.

Tento variant môže mať náhradný obal – ochrana je na prvom mieste. Svoje poslanie ale výrobok plní rovnako, ako by bol úplne nový. Viac informácií o bazárovom tovare tu.

3 položky
4,5
SINKS LINEA 780 N Titanium + SINKS VITALIA GR
Set drezu a batérie – DREZ: obdĺžnikový tvar, jednodrezový, bez vaničky, s odkvapom, granitový materiál, s pripojením na umývačku, farba: sivá, celkové rozmery drezu: 48cm×78cm×19cm (D׊×H), rozmer vane: 41.5cm×40cm×19cm (D׊×H), BATÉRIA: drezová, materiál chróm, bez sprchy, s keramickou kartušou a otočná o 360°, pripájacie hadičky v balení, priemer montážneho otvoru 35mm, farba: čierna a strieborná
211,90 €
Rozbalené
Objednávací kód: SINKSSET04
5,0
SINKS LINEA 600 N Granblack + SINKS VITALIA GR
Set drezu a batérie – DREZ: obdĺžnikový tvar, jednodrezový, bez vaničky, s odkvapom, granitový materiál, s pripojením na umývačku, farba: granblack, celkové rozmery drezu: 60cm×48cm×19cm (D׊×H), rozmer vane: 34cm×41.5cm×19cm (D׊×H), BATÉRIA: drezová, materiál chróm, bez sprchy, s keramickou kartušou a otočná o 360°, pripájacie hadičky v balení, priemer montážneho otvoru 35mm, farba: čierna
182,90 €
Zánovné
Objednávací kód: SINKSSET42
SINKS LINEA 780 N Truffle + SINKS ENIGMA S GR
Set drezu a batérie – DREZ: obdĺžnikový tvar, jednodrezový, bez vaničky, s odkvapom, granitový materiál, s pripojením na umývačku, farba: truffle, celkové rozmery drezu: 48cm×78cm×19cm (D׊×H), rozmer vane: 41.5cm×40cm×19cm (D׊×H), BATÉRIA: drezová, materiál granit, so sprchou, s vyťahovacou koncovkou a otočná o 200°, pripájacie hadičky v balení, priemer montážneho otvoru 35mm, farba: strieborná a sivá
302,90 €
Rozbalené
Objednávací kód: SINKSSET154
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií