AlzaBoxy Q1 Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Savage Gear - Bag & Bank Bag

Zobraziť katalóg
Savage Gear - Bag & Bank Bag
5 1 hodnotení
Taška - pre milovníkov rybolovu a poľovníctva na umelých návnadách, veľmi praktický, nepriehľadný nepremokavý materiál 600D Non-Rib, dostupný v variantoch S / M
Kód:  NJVR000087 Produktové číslo:  NJVR000087

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Savage Gear - Bag & Bank Bag

Uchvátilo vás hobby menom rybárčenie? Potom práve pre vás tu máme Boat & Bank Bag od značky Savage Gear, ktorý bol špeciálne vyvinutý a navrhnutý rybármi pre rybárov. Táto taška disponuje veľmi praktickými prvkami a je priamo ideálna pre vyznávačov vláčenia a lovu na umelé nástrahy. Svojmu používateľovi poskytne neskutočný komfort vďaka veľkému úložného priestoru, ktorý sa postará o to, aby všetko potrebné vybavenie bolo neustále pekne poruke. Boat & Bank Bag sa perfektne hodí na lov z lode alebo z brehu.

Kľúčové vlastnosti

  • Vodovzdorný a odolný materiál
  • Veľký úložný priestor
  • Čalúnený ramenný popruh
  • Predimenzované zipsy
  • Postranné držiaky
  • Vhodná na lov z lode

Vysoká kvalita a komfort

Batožina je vyrobené z veľmi kvalitného, robustného a vodoodolného materiálu. Hlavná komora je vybavená predimenzovaným zipsom, ktorý je odolný voči slanej vode. Na jednoduché a pohodlné prenášanie má taška čalúnený ramenný popruh a pútka. Boat & Bank Bag disponuje praktickými postrannými držiakmi vhodnými na prenos prútov. Veríme, že si túto batožinu natoľko obľúbite, že sa stane neoddeliteľnou súčasťou pri vašich potulkách prírodou.

Doplňujúce informácie:

Materiál:
600D Non-rib


Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Savage Gear - Bag & Bank Bag Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Savage Gear - Boat & Bank Bag. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Savage Gear - Boat & Bank Bag.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií