AP+ nový vizuál Aplikace

SEVERIN KM 3868

Zobraziť katalóg
SEVERIN KM 3868
Mlynček na kávu 140 W, zásobník 40 g kávových zŕn, nastaviteľná jemnosť mletia, nože z antikorovej - ocele, bezpečnostný spínač
Kód:  SEVEa006 Produktové číslo:  KM 3868

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SEVERIN KM 3868

Parádny mlynček na kávu v kompaktnom a bielom vyhotovení s nastaviteľnou jemnosťou mletia. Princíp a priebeh mletia nemôže byť jednoduchší! O všetko sa postarajú technologicky pokrokové nože z veľmi kvalitnej ocele. Zásobník s praktickým priehľadným viečkom, vďaka ktorému môžete kontrolovať celý priebeh mletia, pojme až 40 gramov kávových zŕn, čo stačí na prípravu približne piatich šálok naraz. Pre vašu bezpečnosť je zapnutie mlynčeka podmienené zatvorením viečka. Vďaka podarenému dizajnu spotrebiča sa navyše nejedná len o praktické príslušenstvo, ale aj o veľmi elegantný a štýlový doplnok každej kuchyne. Pre milovníkov práve pomletej zrnkovej kávy sa potom jedná takmer o nutnosť.

Päť dôvodov na kúpu

  • Kompaktný elektrický mlynček na kávu
  • Nože z ušľachtilej ocele
  • Priehľadné bezpečnostné viečko
  • Úložný priestor pre kábel v prípade nepoužívania
  • Pohodlná príprava kávy pre päť šálok naraz
  • Veľké spúšťacie tlačidlo na jednoduchú obsluhu aj jednou rukou
  • Príkon 140 W

Jednoduchá obsluha aj jednou rukou!

Výrobca Severin myslel pri navrhovaní mlynčeka predovšetkým na vaše zdravie! Veľmi dôležitým bezpečnostným parametrom je predovšetkým fakt, že mlynček je možné uviesť do prevádzky len s nasadeným vekom. Severin KM 3868 sa tiež veľmi jednoducho ovláda, vďaka jednému tlačidlu aj jednou rukou! Rovnako sa aj ľahko čistí.

 
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Mohu vědět, jak se na mlýnku nastavuje jemnost mletí?

Diskusia a poradňa k SEVERIN KM 3868
Príslušenstvo pre SEVERIN KM 3868 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SEVERIN KM 3868. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SEVERIN KM 3868. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SEVERIN KM 3868.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií