AlzaBoxy Q1 Guzzanti

SEVERIN PG 2785

Zobraziť katalóg
SEVERIN PG 2785
Elektrický gril barbecue, 2300 W, grilovacia plocha 37x23 cm, chrómový grilovací rošt, bezpečnostný mikrospínač
Kód:  SEVGR006 Produktové číslo:  PG 2785

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SEVERIN PG 2785

Urobte si lahodné barbecue priamo u vás doma! Severin PG 2785 je stolný barbecue gril pôvodom z Nemecka, ktorého modernými funkciami budete priam ohromení. Okrem podareného dizajnu disponuje predovšetkým ľahkou obsluhou a pokročilými možnosťami čistenia. Vďaka tanieru s vodou, generujúcemu jemný dym, chromovanému grilovaciemu roštu a takisto vyberateľnému vykurovaciemu teliesku, budete môcť váš gril po každom použití vždy perfektne vyčistiť.

A aby bola manipulácia so zariadením vždy bezproblémová, s použitím bezpečnostného mikrospínača sa teleso automaticky vypne, aby nedošlo k nežiaducemu úrazu popálením.

Elektrické barbecue je jedným z najzdravších a najjednoduchších spôsobov, akým možno pripraviť vaše pokrmy. Severin PG 2785 je tak priam ideálnym spoločníkom do menších bytov, napríklad na balkóne odvedie perfektnú prácu a zaberie len minimum priestoru. Takisto sa nestratí ani na záhradných párty, kde, keď ho prinesiete, budete vždy vítaným hosťom.

Kľúčové vlastnosti

  • Vyberateľný tanier s vodou na jednoduché čistenie
  • Malé emisie pachov a dymu
  • Chrómovaný grilovací rošt
  • Odpojiteľné výhrevné teleso
  • Bezpečnostný mikrospínač zamedzí nehodám
  • Vyrobené v Nemecku

Parametre a špecifikácia:

Druh grilu:
Stolný

Typ grilu:
Elektrický

Výkon:
2300 W

Rozmer grilovacej plochy:
370 x 230 mm

Poznámka:
» Všetky Prenosné grily

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre SEVERIN PG 2785 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SEVERIN PG 2785. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SEVERIN PG 2785. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SEVERIN PG 2785.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií