AlzaBoxy Q1 Aplikace

Sharks BBQ kemping grill + chladiaca taška

Zobraziť katalóg
Sharks BBQ kemping grill + chladiaca taška
3,8 4 hodnotení
Gril na drevené uhlie alebo drevo, ľahko prenosný, 2 x rošt (23 a 25cm)
Kód:  BOK027b Produktové číslo:  SA005 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sharks BBQ kemping grill + chladiaca taška Predaj skončil

Sharks BBQ kemping grill + chladiaca taška

Vyrazte kempovať s rodinou či priateľmi a s týmto malým prenosným grilom od spoločnosti Sharks. Tento ľahký gril 2 v 1 na drevené uhlie alebo drevo so smaltovanou povrchovou úpravou je ľahko prenosný a môže vás tak sprevádzať na túrach v prírode, v kempe, či pri rybníku. Samotný gril váži len jeden kilogram a má dva rošty. Ďalej je vybavený dvoma kovovými podstavcami, ktoré možno odňať.

Spolu s grilom je dodávaná aj chladiaca taška s nastaviteľným popruhom cez rameno, ktorá sa skvele hodí na uchovanie chladných nápojov. Gril určite ocení každý tramp, či skaut.

Spoločnosť Sharks sa snaží ponúkať všetkým svojim zákazníkom vybavenie na záhradu, hobby, aj iné remeselné činnosti, ktoré môžu využiť doma, či na chate. Spoločnosť Sharks okrem kvalitného spracovania svojho náradia ponúka aj vlastný záručný a pozáručný servis.

Parametre a špecifikácie:

Gril:
2x rošt

Väčší (rozmer):
25 cm

Menší (rozmer):
23 cm

Hĺbka:
11 cm

Výška grilu s podstavcami:
23 cm

Hmotnosť:
1 kg

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Sharks BBQ kemping grill + chladiaca taška Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SHARKS Kemping Grill BBQ + chladící taška.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií