PET AD homeoffice

SHARP SJ-FS820V-BK

Zobraziť katalóg
SHARP SJ-FS820V-BK
Americká chladnička americká, 183cm, A + +, objem chladničky/mrazničky 393/207l, hlučnosť 37dB, 9.5kg/24h, hybridný chladenie, expresné mrazenie, LCD displej, technológia Plusmacluster, detský zámok, 183x89.2.9x77.1
Kód:  SHA009 Produktové číslo:  SJ-FS820V-BK Stránky výrobcu

SHARP SJ-FS820V-BK

Aj sny sa stávajú skutočnosťou. V podobe chladničky amerického typu Sharp SJ-FS820V-BK sa práve jeden taký plní. Aj tí najnáročnejší používatelia si prídu na svoje. Toľko miesta a nevídaného komfortu. Úplne bez problémov poskytne vašej širokej domácnosti dostatok úložného priestoru. Energeticky nesmierne úsporná prevádzka triedy A + + a celý rad praktických technológií posúvajú užitočnosť na úplne novú úroveň. Okrem iného ponúka moderné a originálny dizajn, Ktorý ľahko zapadne do každej kuchyne. Nadčasové čierne prevedenie upúta na prvý pohľad.

Hybridný chladiaci systém v spojení s Plasmacluster plne stará o uskladnené potraviny, výsledkom je zníženie pachov a dlhšie trvajúci čerstvosť potravín. Dômyselne navrhnuté poličky možno ľubovoľne presúvať a využiť maximálne voľný priestor. Vďaka No Frost úprave nie je nutné chladničku odmrazovať a strácať tak drahocenný čas nepríjemnou prácou. Vnútorné LED osvetlenie tvorí 48 diód, ktoré dodávajú prehľad o uloženie potravín a navyše sú vysoko úsporné. Úplne automatický výrobník ľadových kociek dostane zabrať nielen počas sparných dní. Dotykový ovládací panel je vhodne začlenený do vonkajšej strany. Jednoducho dokonalý prístroj po všetkých stránkach.

Hlavné prednosti:
  • Systém No Frost
  • Vonkajšie dotykové ovládanie
  • Detský zámok
  • Energetická trieda A + +
  • Gigantický vnútorný priestor

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre SHARP SJ-FS820V-BK
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SHARP SJ-FS820V-BK.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií