PET PET

SIEMENS KG39EDI40

Zobraziť katalóg
SIEMENS KG39EDI40
Chladnička kombinovaná, 201cm, A+++, objem chladničky/mrazničky 249/88l, hlučnosť 38dB, priehradka hyperFresh, LED osvetlenie, AirFreshFilter, 5 odkladacích plôch z bezpečnostného skla, 4x EasyAccess Shelf, výsuvná plocha, 1x veľká priehradka, 3x malá odkladacia priehradka vo dverách, lowFrost, 3x transparentný mraziaci box, z toho 1 bigBox, 201x60x65cm
Kód:  FAC2651a6 Produktové číslo:  KG39EDI40 Stránky výrobcu

SIEMENS KG39EDI40

Úsporné chladenie

Vyberáte novú chladničku a sú pre vás energetická účinnosť, dobre organizovaný vnútorný priestor a príjemný vzhľad dôležité kritériá? Siemens KG39EDI40 je tou pravou voľbou. Vďaka antikorovému dizajnu chladnička oživí každú modernú kuchyňu. Ročne táto chladnička odoberie len 156 kWh z elektrickej siete, čím si vyslúžila zaradenie do kategórie A+++. Samozrejmosťou je regulácia teploty, LED osvetlenie a akustický signál.


Dômyselné uskladnenie potravín

Vnútorný priestor chladničky je rozčlenený na päť políc z tvrdeného skla, držiakom na fľaše a spodná časť je osadená priehradkami coolBox na skladovanie mäsa a hydiny a crisperBox na ovocie a zeleninu s reguláciou vlhkosti. Skladovacie priestory sa nachádzajú aj na vnútornej strane dverí, konkrétne sa jedná o 3 malé a jednu väčšiu poličku.


Funkcia superchladenie

Antikorový držiak na fľaše vám umožní stabilne uložiť ľubovoľné fľaše vrátane veľkých PET alebo tiež plechovky. Celý vnútorný priestor s objemom 249 litrov je rovnomerne osvetlený dômyselne umiestnenými LED diódami. Pre rýchle ochladenie nových potravín stačí stlačiť tlačidlo superchladenie a teplota v chladiacom priestore sa zníži o cca 2 °C.


Inovatívna technológia mrazenia

Priestor mrazničky je rozdelený do 3 boxov, z toho jeden je vďaka veľkému objemu označený ako bigBox. Aj obzvlášť veľké a neskladné potraviny si nájdu v mrazničke svoje miesto. Funkcia supermrazenie automaticky zníži teplotu vo vnútri mrazničky a zabráni rozmrazeniu už zmrazených potravín. Vďaka novej technológii mrazenia lowFrost sa tvorí ľad rovnomerne a odmrazovanie sa tak stáva o poznanie rýchlejším a pohodlnejším.


Kľúčové vlastnosti

  • Trieda spotreby energie: A+++
  • Antikorový povrch s úpravou antiFingerPrint
  • Integrovaná vertikálna rukoväť
  • LED osvetlenie v chladiacej časti
  • Elektronická regulácia teploty
  • Akustický varovný signál pri otvorení dverí chladničky
  • Funkcia Holiday udržujúca zariadenie v úspornom režime
  • Funkcia superchladenie, funkcia supermrazenie
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Je pri tomto tovare možnosť vymeniť otváranie dverí?

Diskusia a poradňa k SIEMENS KG39EDI40
Príslušenstvo pre SIEMENS KG39EDI40
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SIEMENS KG39EDI40.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií