AD homeoffice AD homeoffice

SIEMENS LC96QBM50

Zobraziť katalóg
SIEMENS LC96QBM50
Digestor – komínový, max. výkon 610m3/hod., 3 stupne výkonu a 1 intenzívny stupeň, odťah 15cm alebo recirkulácia, kovový tukový filter, 2× 1.5W LED osvetlenie, šírka 90cm, pre prevádzku s cirkuláciou nutná montážna súprava (nie je súčasť balenia)
Kód:  SIEDI012 Produktové číslo:  LC96QBM50 Stránky výrobcu

SIEMENS LC96QBM50

Špičkový komínový odsávač pár LC96QBM50 od obľúbenej a rokmi overenej spoločnosti SIEMENS zabezpečí, že budete mať v kuchyni aj počas veľmi intenzívneho varenia vždy čerstvý vzduch. Jeho vysoko účinný ventilátor s dvojsmerným odsávaním totiž dokáže odsať až 610 m3 vzduchu za hodinu, pričom sa vďaka použitej technológii motora prejavuje nesmierne kultivovane, a to na všetkých 4 stupňoch výkonu. Hladina vyžarovaného hluku tohto prístroja sa pohybuje okolo 61 dB. Zaiste poteší kvalitné antikorové vyhotovenie a jednoduchá senzorová obsluha odsávača. Pri varení určite oceníte tiež kvalitné LED osvetlenie (2× 1,5 W).

Kľúčové vlastnosti komínového odsávača pár LC96QBM50

  • Kvalitný odsávač pár od nemeckej spoločnosti SIEMENS
  • Vysoko účinný ventilátor s dvojsmerným odsávaním
  • Šírka odsávača je 90 cm
  • 4 rýchlostné stupne
  • Možnosť recirkulácie
  • Nízka hlučnosť iba 61 dB
  • Antikorové vyhotovenie
  • 2× 1,5W LED osvetlenie
  • Montážna súpravav pre cirkuláciu nie je súčasťou balenia

Siemens LC96QBM50 – digestor v antikorovom vyhotovení

Ovládanie odsávača je naozaj jednoduché a riešené cez dotykový panel, ktorý je umiestnený na čelnej strane prístroja. Nájdete tu aj praktický ukazovateľ nasýtenia tukového a uhlíkového filtra. Keď dovaríte a budete chcieť vyčistiť filter, stačí ho ľahko vybrať a vložiť do umývačky. Veľkou výhodou je možnosť prevádzky s odvetrávaním alebo s cirkuláciou vzduchu. Pre prevádzku s cirkuláciou je však nutná montážna súprava, ktorá nie je súčasťou balenia. Je potrebné objednať ju zvlášť.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre SIEMENS LC96QBM50
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SIEMENS LC96QBM50.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií