AlzaBoxy Q1 MS hokej

SIEMENS SE23HI42VE

Zobraziť katalóg
SIEMENS SE23HI42VE + doživotná záruka AquaStop
Umývačka riadu štandardná (60 cm), voľne stojaca a s panelom, energetická trieda E, počet súprav riadu (program ECO): 13×, emisie hluku: B, zásuvka na príbory, odložený štart, ochrana proti pretečeniu, nastaviteľné koše, displej, vodný senzor, aquastop, senzor naplnenia, pripojenie teplej vody, rýchle umývanie, výmenník tepla a polovičná náplň, výška 84.5 cm, šírka 60 cm, hĺbka 60 cm
Kód:  BOMY174 Produktové číslo:  SE23HI42VE Stránky výrobcu

SIEMENS SE23HI42VE

Kombinujte svoj obľúbený program! Jedno tlačidlo na spustenie programu v kombinácii so špeciálnou funkciou. Okrem komplexnej programovej ponuky voľne stojaca umývačka riadu SIEMENS SE23HI42VE je vybavená flexibilným riešením košov VarioFlex a príborovou zásuvkou VarioDrawer, ktorá sa hodí nielen na príbory, ale aj na drobné predmety. Nehrdzavejúca oceľ s povrchovou úpravou proti odtlačkom prstov zaručuje minimálnu viditeľnosť odtlačkov prstov. Umývačka riadu SIEMENS SE23HI42VE je výkonná a tichá. SIEMENS poskytuje záruku proti poškodeniu vodou počas celej životnosti spotrebiča a desaťročnú záruku proti hrdzaveniu vnútorného plášťa umývačky riadu.



Kľúčové vlastnosti voľne stojacej umývačky riadu SIEMENS SE23HI42VE, 60 cm

  • Koše VarioFlex: pohodlné a flexibilné stohovanie riadu
  • Príborová zásuvka VarioDrawer
  • AntiFingerprint: viditeľné zníženie odtlačkov prstov na minimum
  • IntensiveZone: dodatočná funkcia na odstraňovanie odolných nečistôt
  • AquaStop®: životná záruka na nehody s vodou
  • 10 rokov záruka na hrdzavenie vnútornej vane umývačky riadu

Jednoduchosť a flexibilita

Koše VarioFlex ponúkajú variabilné a pohodlné riešenie na ukladanie riadu. V dolnom koši sú štyri rady výklopných tŕňov, v hornom koši sú dva rady výklopných tŕňov a tri deliteľné a sklopné nosiče. Umývačka riadu SIEMENS SE23HI42VE má aj príborovú zásuvku VarioDrawer, ktorá plne nahrádza kôš na príbory v dolnom koši. Vďaka tomuto riešeniu môžete v umývačke SIEMENS SE23HI42VE umyť až 13 súprav riadu. Okrem príborov môžete sem umiestniť aj drobné predmety ako napr. šálky na espresso alebo naberačky. Systém Rackmatic umožňuje nastavenie výšky horného koša až o 5 cm aj pri plnom zaťažení. Môže sa hodiť, ak potrebujete manipulovať s objemnými nádobami, napríklad s veľkými hrncami.

Výkonný a spoľahlivý motor umývačky SIEMENS SE23HI42VE

Vysokokvalitný a výkonný motor iQdrive zabezpečuje extra tichú prevádzku umývačky SIEMENS SE23HI42VE v akomkoľvek programe. Spotreba energie zostáva  vďaka motoru nízka, ale s rovnakým výkonom umývačky. Opotrebovanie motora je úplne minimálne. 


Vedeli ste, že... 

Umývačky riadu Siemens, ktoré nemajú externý displej, ukazujú na podlahe, či sa umývací proces skončil. Buď vo forme zostávajúceho času timeLight alebo modrej informačnej bodky infoLight. Novou funkciou je bočný ukazovateľ prevádzky sideLight. Počas prevádzky svieti modrý pruh v ľavej štrbine medzi umývačkou riadu a priľahlým nábytkom. Takto zistíte, či umývačka riadu dokončila umývanie. Vybrané modely navyše ponúkajú efektné osvetlenie emotionLight, ktoré osvetľuje vnútro umývačky. 


Dávkovací asistent na maximálne využitie umývacieho prostriedku

Vďaka dávkovaciemu asistentovi padá umývacia tableta priamo do malej záchytnej misky v prednej časti horného koša. Cielený prúd vody rozpustí tabletu kontrolovane a rýchlo. Umývací prostriedok sa rozdelí rovnomerne po celom vnútrajšku umývačky, a tak dosiahnete vždy optimálny výsledok umývania. 

Voľne stojacia umývačka riadu SIEMENS SE23HI42VE odstráni aj tie najväčšie nečistoty

Ak zvolíte prídavnú funkciu intesiveZone, zvýši sa tlak v tryskách v dolnom koši, aby sa dokonale umyl aj ten najšpinavší riad. V hornom koši zostáva program nezmenený a jemný riad sa bude naďalej umývať šetrne. 

Váš obľúbený program jedným stlačením tlačidla

Ovládanie umývačky riadu SIEMENS SE23HI42VE jedným tlačidlom? Žiadny problém! Nastavte si najpoužívanejšiu kombináciu pracieho cyklu a prídavnej funkcie. Potom stačí stlačiť jedno tlačidlo a spustíte svoj obľúbený program. Voľne stojacia umývačka riadu SIEMENS SE23HI42VE celkovo ponúka 6 programov, a to Eco 50 °C, Auto 45 – 65 °C, Intenzívny 70 °C, Hodinový 65 °C, Krátky 45 °C, Obľúbený. Okrem toho sú k dispozícii špeciálne funkcie intesiveZone, Polovičná náplň a varioSpeed Plus On Demand. Umývačka riadu má vlastný program na starostlivosť MachineCare.

Doživotná záruka aquaStop® na škody spôsobené vodou

Bezpečnostný systém aquaStop® zabraňuje všetkým škodám spôsobených vodou – či už na prívodnej hadici alebo v dôsledku netesností v spotrebiči. Spoločnosť Siemens garantuje 100 % bezpečnosť v tejto oblasti počas celej životnosti umývačky riadu. Na voľne stojaciu umývačku riadu SIEMENS SE23HI42VE sa vzťahuje aj 10-ročná záruka na hrdzavenie vnútorného plášťa. 


Parametre a špecifikácia

Farba
Antikoro Hotovo!
Energetická trieda
E Hotovo!
Spotreba energie (program ECO)
94 kWh/100 c. Hotovo!
Kapacita súprav riadu
13 × Hotovo!
Doba trvania (program ECO)
3,75 h (225 min) Hotovo!

Farba

Farba
Antikoro Hotovo!

Energetické parametre umývačky

Energetická trieda
E Hotovo!
Spotreba energie (program ECO)
94 kWh/100 c. Hotovo!
Kapacita súprav riadu
13 × Hotovo!
Doba trvania (program ECO)
3,75 h (225 min) Hotovo!
Spotreba vody na cyklus (program ECO)
9,5 l Hotovo!
Emisie hluku šíreného vzduchom
B Hotovo!

Funkcie umývačky

Funkcie umývania
Odložený štart, Vodný senzor, Senzor naplnenia, Výmenník tepla Hotovo!
Programy umývania
Rýchly, Polovičná náplň Hotovo!

Vlastnosti

Uloženie príborov
Zásuvka Hotovo!
Vlastnosti
Displej, Odnímateľný vrchný kryt, Nastaviteľné koše, Možnosť pripojenia na prívod teplej vody Hotovo!

Rozmery a hmotnosť umývačky

Výška umývačky
84,5 cm Hotovo!
Šírka umývačky
60 cm Hotovo!
Hĺbka umývačky
60 cm Hotovo!

Dĺžka hadice

Dĺžka prívodnej hadice
1,9 m Hotovo!
Dĺžka odpadovej hadice
1,65 m (1,65 m) Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Je u této myčky odstranit horní panel pro umístění pod pracovní desku? Děkuji. Vágner

Diskusia a poradňa k SIEMENS SE23HI42VE
Príslušenstvo pre SIEMENS SE23HI42VE Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SIEMENS SE23HI42VE.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií