AP+ slevy v app Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

SIEMENS SN53HS37VE

Zobraziť katalóg
SIEMENS SN53HS37VE + 10 rokov na prorezavění vany a doživotná záruka AquaStop
Vstavaná umývačka riadu – štandardná (60 cm), vstavaná a s čelným ovládacím panelom, energetická trieda D, umyje až 13 súprav riadu na jeden cyklus (program ECO), zásuvka na príbory, odložený štart, ochrana proti pretečeniu, nastaviteľné koše, displej, vodný senzor, AquaStop, senzor naplnenia, detská poistka, rýchle umývanie, výmenník tepla, polovičná náplň a samočistiaci filtračný systém, rozmery 81,5 × 59,8 × 57,3 cm (V׊×H), čelný panel na dvierkach nie je súčasťou dodávky
Kód:  SIEMY73 Produktové číslo:  SN53HS37VE Informačný list Stránky výrobcu

SIEMENS SN53HS37VE

Hľadáte vstavanú umývačku, ktorá splní všetky vaše očakávania? Potom je umývačka SIEMENS SN53HS37VE pre vás ako stvorená. Spotrebič pojme až 13 súprav riadu (program ECO) a spadá do energetickej triedy D. Vďaka praktickej funkcii VarioSpeed Plus on Demand zvládne umývačka až trikrát rýchlejšie umyť a usušiť váš riad. Pre ľahšie ovládanie môžete využiť bezplatnú aplikáciu Home Connect, vďaka ktorej je možnéumývačku SIEMENS SN53HS37VE zapnúť odkiaľkoľvek a kedykoľvek. Za zmienku stojí aj výkonný a spoľahlivý motor umývačky, ktorý vám zaručí tichú prevádzku a perfektné výsledky umytia vášho riadu.



TOP 5 vlastností vstavanej umývačky SIEMENS SN53HS37VE

  • Umývačka SIEMENS s VarioSpeed Plus on demand funkciou, ktorá zaručí až trikrát rýchlejšie umytie riadu, aktivované kedykoľvek a kdekoľvek vďaka aplikácii Home Connect
  • Viac flexibility pre pohodlnejšie ukladanie riadu so systémom košov varioFlex a príborovou zásuvkou varioDrawe
  • Smart aplikácia Home Connect (k dispozícii pre iOS a Android) vám umožní ovládať umývačku odkiaľkoľvek a kedykoľvek
  • Skombinujte program a prídavnú funkciu pre rýchle a pohodlné ovládanie vášho obľúbeného programu
  • Trieda energetickej účinnosti D

Inteligentné prepojenie pomocou aplikácie Home Connect

Nech už sa nachádzate kdekoľvek, smart vstavanú umývačku SIEMENS SN53HS37VE je možné veľmi pohodlne ovládať, kedykoľvek budete potrebovať. Prepojenie domácich spotrebičov je v dnešnej dobe úplným základom. Spoločnosť SIEMENS má k dispozícii aplikáciu Home Connect, ktorú si bezplatne stiahnete na svoje inteligentné zariadenie. Pomocou aplikácie môžete umývačku riadu SIEMENS SN53HS37VE spustiť či skontrolovať jej stav odkiaľkoľvek. V aplikácii nájdete okrem iného aj praktické rady či informácie o stave tabliet a mnoho ďalšieho.

Výkonný a spoľahlivý motor umývačky SIEMENS SN53HS37VE

Extra tichú prevádzku umývačky SIEMENS SN53HS37VE vám zaručí kvalitný a efektívny motor iQdrive, ktorý aj pri nižšej spotrebe energie sľubuje rovnaký výkon. Výsledkom bude perfektne umytý riad a príjemne tichá prevádzka. Vstavaná umývačka vás tak nebude rušiť pri vašich obľúbených aktivitách. Veľkou výhodou iQdrive motora je minimálne opotrebovanie, vďaka čomu vám zaručí dlhú životnosť.


Vedeli ste, že vstavané umývačky SIEMENS majú mnoho osvetľujúcich prvkov, ktoré označujú ich prevádzku?

Umývačky nemeckej spoločnosti SIEMENS, ktoré nemajú vonkajší displej, premietajú na podlahu informáciu, či sa už umývací proces skončil. Premietanie je v podobe zostávajúceho času TimeLight, alebo modrého bodu InfoLight. Vždy tak budete mať úplný prehľad o aktuálnom stave umývačky. Umývačka riadu SIEMENS SN53HS37VE sa pýši novinkou v podobne bočného ukazovateľa prevádzky SideLight. Modrý pruh osvetľuje ľavúštrbinu medzi umývačkou riadu a susediacim nábytkom. Ľahko tak spoznáte, či je umývačka v prevádzke, a kedy práve doumývala. Vnútri umývačky SIEMENS SN53HS37VE sa nachádza efektívne EmotionLight svetlo.


Dávkovací asistent zaistí rovnomerné rozdelenie umývacej tablety

Vstavaná umývačka SIEMENS SN53HS37VE je vybavená praktickým dávkovacím asistentom, vďaka ktorému vypadne umývacia tableta priamo do malej záchytnej misky vpredu na vrchnom koši na riad. Prúd vody efektívne a rýchlo rozpustí tabletu tak, aby sa umývací prostriedok rozdelil rovnomerne po celom vnútornom priestore umývačky.

VarioSpeed Plus on Demand skráti dobu umývacieho programu

VarioSpeed Plus on Demand je užitočná funkcia, vďaka ktorej bude váš riad až trikrát rýchlejšie a dôkladne umytý a zároveň usušený. Toto skvelé urýchlenie môžete zapnúť kedykoľvek, dokonca aj počas spusteného umývania. Na aktiváciu môžete využiť aplikáciu Home Connect, ktorá vám umožní ovládať umývačku SIEMENS SN53HS37VE odkiaľkoľvek a kedykoľvek. Potom, čo sa vrátite domov, nájdete v umývačke krásne čistý asuchý riad.

Doživotná záruka AquaStop na škody spôsobené vodou

Vstavaná úzka umývačka SIEMENS SN53HS37VE vám zaručí úplnú bezpečnosť a doživotnú záruku na škody spôsobené vodou. Umývačka riadu disponuje bezpečnostným systémom AquaStop, ktorý zabráni všetkým škodám, ktoré môžu byť spôsobené vodou na prívodnej hadici, alebo kvôli netesnostiam v spotrebiči. Na umývačku SIEMENS SN53HS37VE sa vzťahuje aj 10-ročná záruka proti prehrdzaveniu vnútorného plášťa.

Obľúbený program stlačením jediného tlačidla

Ovládanie umývačky SIEMENS SN53HS37VE nebolo nikdy jednoduchšie. Pohodlne si môžete nastaviť najpoužívanejšiu kombináciu umývacieho cyklu a prídavnej funkcie. Potom stačí jedným stlačením spustiť váš obľúbený program. Samozrejmosťou je aj spustenie obľúbenej voľby pomocou aplikácie Home Connect.



vestavny spotrebice

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba
Antikoro Hotovo!

Energetické parametre umývačky

Energetická trieda
D Hotovo!
Spotreba energie (program ECO)
84 kWh/100 c. Hotovo!
Kapacita súprav riadu
13 × Hotovo!
Doba trvania (program ECO)
5,33 h (320 min) Hotovo!
Spotreba vody na cyklus (program ECO)
9,5 l Hotovo!
Emisie hluku šíreného vzduchom
C Hotovo!

Funkcie umývačky

Funkcie umývania
Odložený štart, Vodný senzor, Senzor naplnenia, Výmenník tepla, Samočistenie Hotovo!
Programy umývania
Rýchly, Polovičná náplň Hotovo!

Vlastnosti

Uloženie príborov
Zásuvka Hotovo!
Vlastnosti
Displej, Nastaviteľné koše Hotovo!

Rozmery a hmotnosť umývačky

Výška umývačky
81,5 cm Hotovo!
Šírka umývačky
59,8 cm Hotovo!
Hĺbka umývačky
57,3 cm Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. Prosím o info, z jakého materiálu je vana této myčky. Nerez nebo polinox? U žádných myček BSH to neuvádíte. Děkuji.

Dobrý den, prosím, jaké jsou doby trvání u jednotlivých programů. V návodu toto není nikde uvedeno. Děkuji.

Diskusia a poradňa k SIEMENS SN53HS37VE
Príslušenstvo pre SIEMENS SN53HS37VE Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SIEMENS SN53HS37VE iQ300.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií