AD homeoffice AD homeoffice

Silk n Sonic Clean Plus

Zobraziť katalóg
Silk n Sonic Clean Plus
5 3 hodnotení
Čistiaca sada na hĺbkové čistenie pleti, rotujúce mäkké kefky
Kód:  SILPC005 Produktové číslo:  SIL-SONICPLUS

Silk n Sonic Clean Plus

Čistiaca sada Sonic Clean Plus je určená na hĺbkové čistenie tváre od nečistôt, kožného mazu, odumretých kožných buniek aj make-upu. Strojček je určený na každodenné použitie. Jeho použitie je jednoduché a veľmi rýchle. Make-up vám tento pomocník pomôže odstrániť až 6x rýchlejšie, než klasické metódy. Rotujúce mäkké kefky rýchlo a šetrne odstránia všetky nečistoty z vašej pleti a zároveň pleť jemne masírujú. Prístroj poskytne vašej pleti úľavu a dokonale čistú a jemnú pleť. Sadu môžete použiť aj na cestách, vydrží až 2,5 hodiny prevádzky bez nabíjania.

Praktický pomocník v podobe masírujúcej a pulzujúcej hlavice jemne, ale dôkladne čistí pleť, zaisťuje jej prekrvenie a zanecháva pleť čistú, sviežu a žiarivú. Strojček ponúka dva funkčné režimy a dve nastavenia rýchlosti. Výsledok čistenia je vidieť takmer okamžite, už po necelej minúte aplikácie. Prístroj je možné používať aj vo vani alebo v sprche, je vodotesný a to uľahčuje aj jeho čistenie po použití. Kefka spoľahlivo pripraví pleť na ďalšiu kozmetickú starostlivosť alebo každodenné líčenie. Kúpte si praktický strojček, ktorý vašu pleť dokonale vyčistí a bude ju udržiavať zdravú a príťažlivú!

Parametre a špecifikácia:


Prevádzka:
Akumulátorová

Výdrž:
2,5 hodiny chodu

Náhradná kefka:
1

Funkčné režimy:
Vibračné
Pulzujúca

Rýchlosť:
1 - jemné čistenie
2 - hĺbkové čistenie

Vodotesnosť:
Áno

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

pise sa rotujúce mäkké kefky to ma, ale dole je zase: Funkčné režimy: Vibračné Pulzujúca ako to vlastne cisti,toci sa to alebo vybruje?

Diskusia a poradňa k Silk n Sonic Clean Plus
Príslušenstvo pre Silk n Sonic Clean Plus
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Silk'n Sonic Clean Plus. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Silk'n Sonic Clean Plus. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Silk'n Sonic Clean Plus. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Silk´n Sonic Clean Plus.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií